Μινκ επιτέθηκε και ακρωτηρίασε το χέρι κατάκοιτης ηλικιωμένης

05/09/2025 | 08:20

Σε κατάσταση σοκ βρίσκεται η τοπική κοινωνία στους Μανιακούς Καστοριάς, μετά την είδηση για μια πρωτοφανή και άγρια επίθεση που δέχθηκε μία κατάκοιτη ηλικιωμένη γυναίκα μέσα στο ίδιο της το σπίτι.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, ένα άγριο μινκ εισέβαλε από την ανοιχτή πόρτα της οικίας της ηλικιωμένης. Το άγριο ζώο κατευθύνθηκε προς το κρεβάτι όπου βρισκόταν η κατάκοιτη γυναίκα και της επιτέθηκε, προκαλώντας της σοβαρά τραύματα στο χέρι. Η ηλικιωμένη μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ εσπευσμένα σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης και πρόκειται να υποβληθεί σε σειρά χειρουργικών επεμβάσεων για την αποκατάσταση του τραύματός της.

Το σοκαριστικό αυτό περιστατικό έρχεται να προστεθεί στην έντονη ανησυχία που επικρατεί το τελευταίο διάστημα και σε άλλα χωριά της περιοχής, όπως ο Πεντάβρυσος, η Τσάκωνη και το Χιλιόδενδρο. Κάτοικοι των περιοχών αυτών έχουν αναφέρει επανειλημμένες εμφανίσεις μινκ, γεγονός που τους έχει προκαλέσει μεγάλη αναστάτωση.

Πάτρα: Νέος πρόεδρος στο Υπεραστικό ΚΤΕΛ – Αλλαγή σκυτάλης μετά από χρόνια

Πάτρα: Θρήνος για 35χρονη από την Περιβόλα – Γέννησε το δεύτερο παιδάκι της και πέθανε 15 μέρες μετά!

Αχαΐα: Επιτέθηκαν σε μεταφορέα με ΙΧ – Προσπάθησαν να εμβολίσουν την μοτοσικλέτα του και στη συνέχεια τον ξυλοκόπησαν

Αναπάντητα ερωτήματα για τον χαμό της 35χρονης μητέρας από την Πάτρα – “Έφυγε” την ώρα που θήλαζε το μωρό της ΦΩΤΟ

Σοβαρό ατύχημα και χειρουργείο στο ΚΑΤ για τη Μαρέβα Γκραμπόφσκι-Μητσοτάκη – Αναρρώνει στο νοσοκομείο

Βαρύ πένθος για τον αιφνίδιο θάνατο της 35χρονης μητέρας από την Πάτρα που μόλις είχε γεννήσει – Τα πιθανά αίτια, συγκλονίζει η μητέρα της

Κατάρρευσε το σημείο που είχε υποστεί καθίζηση στην “111” – Αδύνατη η οδική σύνδεση της Δίβρης με την Πάτρα (ΦΩΤΟ)

Αυτή είναι η αιτία θανάτου της 34χρονης από την Πάτρα δύο εβδομάδες μετά τον τοκετό – Τι έδειξε η Ιατροδικαστική