Μικροσκοπικά γυαλιά ηλίου: Η τάση των ’90s που αγαπούν τα it girls!

Τα μικροσκοπικά γυαλιά ηλίου, που μετά βίας καλύπτουν τα μάτια μας είναι η τάση των 90’s που έχουν λατρέψει όλα τα it-girls! Τα βλέπουμε παντού στα social media από διάσημες influencers όπως η Kendall και η Kylie Jenner, αλλά και οι αδελφές Hadid.

Γιατί, όμως, υπάρχει τόσος θόρυβος για εκείνα; Σίγουρα όχι επειδή δεν είναι πρακτικά, καθώς η μόδα δεν είναι συνώνυμο της άνεσης.

Πολλοί πιστεύουν ότι τα επανέφερε στη μόδα ο Kanye West. Σε ένα επεισόδιο του reality show Keeping Up With The Kardashians, η Kim ανέφερε χαρακτηριστικά ότι έλαβε ένα e-mail από το σύζυγό της με το οποίο της απαγόρευε να φοράει τα μεγάλα γυαλιά ηλίου που αποτελούσαν σήμα κατατεθέν της.
Στην πραγματικότητα, όμως, ο σχεδιαστής Adam Selman που είναι γνωστός για τη συνεργασία του με καλλιτέχνιδες όπως η Beyonce και η Rihanna, δημιούργησε μία σειρά με τέτοια μοντέλα το 2017.
Παρότι πολλά στοιχεία εκείνης της δεκαετίας επέστρεψαν και τα δεχτήκαμε με τεράστιο ενθουσιασμό, όπως τα chokers και οι σαλοπέτες, τα συγκεκριμένα γυαλιά έχουν αρκετούς εχθρούς. Μήπως αυτό οφείλεται στο ότι τα αγαπημένα μας supermodels φαίνονται τόσο όμορφα φορώντας τα, ενώ σε εμάς δεν ταιριάζουν καθόλου; Όπως και να έχει φορώντας ένα ζευγάρι τέτοια γυαλιά ηλίου το look δείχνει πιο στυλάτο και εσείς σαν άλλη fashionista.

Μικροσκοπικά γυαλιά ηλίου: Η τάση των '90s που αγαπούν τα it girls!

Τραγωδία στην Αχαΐα: 48χρονος κατέρρευσε στο κυνήγι μπροστά στα μάτια του πατέρα του

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Διάρρηξη σε σπίτι γνωστού Πατρινού με μεγάλη λεία – Αφαίρεσαν μέχρι και συλλεκτική πένα με την υπογραφή του Τζον Κένεντι!

Αχαΐα: Την λήστεψαν οι συγγενείς, την βίασε ο ξάδελφος!

Πάτρα: Νταλίκα διέλυσε βανάκι πάνω σε μάντρα! ΦΩΤΟ

Πάτρα: 46χρονος κατέρρευσε μέσα στο σπίτι του και κατέληξε

Πάτρα: Άμεση σύλληψη από την ΕΛ.ΑΣ του επίδοξου ληστή του μίνι μάρκετ

Πάτρα: Αρνήθηκαν τις κατηγορίες αναισθησιολόγος και νοσηλευτής για τον θάνατο της 27χρονης Δώρας

Αχαΐα: Στα ίχνη της ΕΛ.ΑΣ σκληρή συμμορία – Τα μέλη της εμπλέκονται σε τουλάχιστον μία ληστεία και μία διάρρηξη οικίας