Μίκης Θεοδωράκης: Έφτασε κι αποθεώθηκε! Ρίγη συγκίνησης στο Καλλιμάρμαρο!

24/06/2019 | 23:42

Ο μεγάλος μουσικοσυνθέτης, Μίκης Θεοδωράκης, δεν θα μπορούσε να λείψει… Έφτασε στο Καλλιμάρμαρο στις 21:00 το βράδυ της Δευτέρας, 24.06.2019, όπου γίνεται προς τιμήν του η συναυλία με τίτλο «Είσαι Έλληνας! Αυτό που ήσουν κάποτε θα γίνεις ξανά», από το ομώνυμο τραγούδι του.

Ο πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, εκπρόσωποι του πνεύματος, ηθοποιοί και καλλιτέχνες, στελέχη του αθλητισμού, Ολυμπιονίκες και αθλητές που τίμησαν την Ελλάδα και σήκωσαν τη γαλανόλευκη ψηλά βρίσκονται στο Παναθηναϊκό Στάδιο για να τιμήσουν τον σπουδαίο καλλιτέχνη.

Η πρωτεύουσα, αλλά και άνθρωποι από όλη την Ελλάδα, έδωσαν απόψε ραντεβού στο Καλλιμάρμαρο. Από νωρίς χιλιάδες κόσμου άρχισαν να προσέρχονται στο Στάδιο για να παρακολουθήσουν τη μεγάλη συναυλία – αφιέρωμα που έχει την υπογραφή ενός ονόματος… μιας ιστορίας: Μίκης Θεοδωράκης.

Τη συναυλία παρακολουθούν, μεταξύ άλλων, ο πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, η πρέσβειρα Kαλής Θελήσεως της UNESCO και πρόεδρος της «Ελπίδας» Μαριάννα Βαρδινογιάννη, ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ, Κώστας Λαλιώτης, και ο ποινικολόγος Αλέξανδρος Λυκουρέζος.

Ο Μίκης Θεοδωράκης συγκινημένος στο Καλλιμάρμαρο

Βύρωνας: συνελήφθη ο «πιστολέρο» που τραυμάτισε οδηγό ταξί

H Άντζελα Γκερέκου έρχεται στην Πάτρα με «Γεύσεις και Μνήμες» από την Κέρκυρα

Α. Παναγιωτόπουλος: «Δεν θα μείνει τίποτα από τα Μαύρα Βουνά του Αράξου»

Διαγωνισμός για την πρόσληψη 137 πυροσβεστών δασικών επιχειρήσεων προκήρυξε το Πυροσβεστικό Σώμα

Κύπρος: Δύο γυναίκες στη φυλακή για σφετερισμό περιουσιών στα κατεχόμενα

Πάτρα: Το βουλκανιζατέρ που εφημερεύει την Κυριακή

Έλενα Κρεμλίδου για την δική της υπόθεση revenge porn: «Πρέπει να ξεκαθαρίσουμε τι σημαίνει συγκατάθεση»

Αφράτα λουκανικοπιτάκια