Μιχελογιαννάκης: Πρώτα θα δώ το νομοσχέδιο του ασφαλιστικού και μετά θα αποφασίσω

04/01/2016 | 00:30

Στην παραδοχή ότι «δεν μπορούμε να μην μιλάμε για μείωση» προχωρά ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Μιχελογιαννάκης, ενόψει της ψήφισης του ασφαλιστικού, υπενθυμίζοντας ότι «η αντοχή, η ανοχή και η υπομονή των Ελλήνων πολιτών είναι σε οριακό σημείο».

Σε συνέντευξή του στην Κυριακάτικη Kontranews μιλά για τις κρίσιμες ψηφοφορίες των επόμενων ημερών, εξηγώντας ότι θα περιμένει να δει αν θα υιοθετηθούν κάποιες προτάσεις και εν συνεχεία θα αποφασίσει.

«Προσωπικά, έχω προτείνει αρκετές  φορές  τις αλλαγές που πρέπει να γίνουν τόσο στο νομοσχέδιο του ασφαλιστικού, όσο και στο νομοσχέδιο για τα κόκκινα δάνεια….Σε κάθε περίπτωση, θα περιμένω να δω αν υιοθετηθούν κάποιες προτάσεις και σε συνδυασμό με την αποτίμηση των περιοδειών που έκανα σε όλο το νομό Ηρακλείου, όπου συνομίλησα με πλήθος συμπολιτών μου, θα πράξω αναλόγως», τονίζει.

Τέλος, ξεκαθαρίζει ότι «δεν μιλάμε για συγκυβερνήσεις και Οικουμενικές», παρά για συναίνεση, ενώ ειδικότερα για το ΠΑΣΟΚ υπογραμμίζει ότι «έχει αρκετά βαρίδια τα οποία αν δεν φύγουν, δεν θα μπορέσει καν να συναινέσει, πόσο μάλλον να συγκυβερνήσει».

Πάτρα: Ανείπωτη θλίψη για τον 27χρονο Δημήτρη Λιόπετα, θύμα του τροχαίου στην οδό Αμερικής

Πάτρα: Νεκρός ο οδηγός της μοτοσικλέτας που παρασύρθηκε από ΙΧ στην Αμερικής

Πάτρα: Σοβαρό τροχαίο στην οδό Αμερικής-Ο οδηγός του ΙΧ έφυγε “για το Νοσοκομείο” από το σημείο-Εντοπίστηκε στο Ρίο από τους αστυνομικούς (ΝΕΟΤΕΡΑ)

Συγκλονισμένη η Πάτρα από το σοκαριστικό τροχαίο που στοίχισε την ζωή του Δημήτρη Λιόπετα – Λουλούδια και κεριά στο σημείο ΦΩΤΟ

Πάτρα: Το τελευταίο αντίο στον Δημήτρη Λιόπετα-Θρήνος και πλήθος κόσμου στον Ιερό Ναό του Αγίου Διονυσίου-ΦΩΤΟ

Από τη Δυτική Ελλάδα η 25χρονη που σκοτώθηκε σε φρικτό τροχαίο στο Κιάτο

Πάτρα: Η τραγωδία με τον Δημήτρη Λιόπετα! Οι γονείς δεν γνώριζαν τίποτα, δύο ώρες μετά το μοιραίο

ΣΟΚ: Γνωστή πατρινή κατηγορεί τον επιχειρηματία σύζυγό της για ξυλοδαρμό