Μιχ. Χρυσοχοΐδης: “Τρέχουν” οι διαδικασίες για το νέο Αστυνομικό Μέγαρο Πατρών

Ιδιαίτερη αναφορά έκανε ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, από την Δυτική Αχαΐα, στο θέμα της ανέγερσης του Αστυνομικού Μεγάρου Πατρών σημειώνοντας πως, «έχει ολοκληρωθεί ο διαγωνισμός για την ανέγερση του νέου κτηρίου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αχαΐας, ένα κτήριο, το οποίο πραγματικά θα κοσμεί την πόλη της Πάτρας, έτσι ώστε να στεγάσουμε μέσα σε σύγχρονες εγκαταστάσεις, την Αστυνομία, τους αστυνομικούς, όλους εκείνους που εργάζονται για την ασφάλεια του Νομού Αχαΐας».

Για το θέμα ανακοίνωση εξέδωσε και η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αχαΐας:

Η Ένωση μας, εκπροσωπούμενη από τον Πρόεδρο και τον Γενικό Γραμματέα, συναντήθηκε  σήμερα με τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, κατά την επίσκεψή του στην Δυτική Αχαΐα, παραδίδοντας του υπόμνημα, με τα θέματα που απασχολούν το προσωπικό της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αχαΐας ενώ του δόθηκε και αναμνηστικό δώρο. Ο κ. Υπουργός, αναγνωρίζοντας τη σημασία της ενίσχυσης των αστυνομικών υπηρεσιών στην περιοχή, εξήγγειλε την ίδρυση Ο.Π.Κ.Ε. και ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Δυτικής Αχαΐας.

Αυτή η εξέλιξη αποτελεί ένα σημαντικό βήμα για την αναβάθμιση της ασφάλειας και την αποτελεσματικότερη αντιμετώπιση της εγκληματικότητας στην περιοχή.

Από την πλευρά μας, κατά την συνάντηση έγινε ιδιαίτερη μνεία στην έλλειψη δύναμης, που θα προκύψει λόγω συνταξιοδότησης μεγάλου αριθμού συναδέλφων τους επόμενους μήνες και τονίστηκε ιδιαίτερα η ανάγκη στελέχωσης της Ο.Π.Κ.Ε. και της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Δυτικής Αχαΐας, με εφαρμογή των διατάξεων του Κώδικα Μεταθέσεων των, που ισχύει για την ίδρυση νέων Υπηρεσιών.

Από τον Υπουργό λάβαμε την υπόσχεση, για ενίσχυση της Διεύθυνσης μας στις συμπληρωματικές μεταθέσεις του Σεπτεμβρίου και την διαβεβαίωση για την στελέχωση και των δύο προαναφερόμενων υπηρεσιών με νέο προσωπικό. Επιπλέον ο ίδιος μας ενημέρωσε, ότι περαιώθηκαν οι γραφειοκρατικές διαδικασίες για την ανέγερση του νέου Αστυνομικού Μεγάρου Πατρών και επίκειται η έναρξη των εργασιών.

Ως Ένωση εκφράζουμε την ικανοποίηση μας για τις εξαγγελίες του Υπουργού, αναμένοντας φυσικά την υλοποίηση τους.

Μιχ. Χρυσοχοΐδης: "Τρέχουν" οι διαδικασίες για το νέο Αστυνομικό Μέγαρο Πατρών
Μιχ. Χρυσοχοΐδης: "Τρέχουν" οι διαδικασίες για το νέο Αστυνομικό Μέγαρο Πατρών

Ο δρόμος-καρμανιόλα: Ο 25χρονος Αλέξανδρος από την Πάτρα “έσβησε” επί τόπου στο τροχαίο! – 4 νεκροί σε 6 μήνες!

Πάτρα: Άγριο επεισόδιο σε νυχτερινό μαγαζί – Τον έριξε αναίσθητο από γροθιά και όπλισε πιστόλι σε βάρος του

Με υπερηφάνεια η μεγάλη παρέλαση για το έπος της 28ης Οκτωβρίου στην Πάτρα-ΔΕΙΤΕ ΔΕΚΑΔΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Πάτρα: Σοβαρό επεισόδιο οπαδικής βίας ανάμεσα σε ανήλικους-Ο ένας τραυματίστηκε από μαχαίρι-Συνελήφθη ο δράστης

Pink the city 2025: Η παρουσία της 6ης ΥΠΕ με το πρόγραμμα “EUCanScreen” – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Πάτρα: Οι μαθητές τίμησαν την Εθνική Επέτειο – Κατέθεση στεφάνων στην πλ. Όλγας ΦΩΤΟ

28η Οκτωβρίου 1940: Οταν οι ιταλικοί “Πελαργοί” αιματοκύλησαν την Πάτρα – Λίγες ώρες μετά την κήρυξη του πολέμου!

Στη Βόρεια Ήπειρο ο Κώστας Καραμανλής