Μια έντεχνη βραδιά αγάπης, για καλό σκοπό

10/02/2016 | 11:18

Μόνο θετικό μπορεί να είναι το αποτέλεσμα όταν η αγάπη για την μουσική και η αλληλεγγύη για τον συνάνθρωπο συνδυάζονται.

Το Σάββατο 13 Φεβρουαρίου και ώρα 9 μ.μ.διοργανώνεται  στην αίθουσα ΕΛΜΕ του κτηρίου “ΑΣΤΟΣ” στην οδό Βαλτετσίου, διοργανώνεται μια βραδιά τραγουδιού με  την εθελοντική φοιτητική οργάνωση «ΔΡΑΣΗ Π.Τ.Δ.Ε.» – η οποία δημιουργήθηκε με σκοπό την ενεργό συμμετοχή φοιτητών σε δραστηριότητες μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα για παιδιά που το έχουν ανάγκη.

Τα έσοδα θα διατεθούν για τα ιδρύματα της Πάτρας, Σκαγιοπούλειο Κέντρο Παιδικής Μέριμνας Αρρένων Πατρών και Κέντρο Παιδικής Μέριμνας Θηλέων Πατρών.

Συμμετέχουν οι: Αγγελόπουλος Κωνσταντίνος(κιθάρα),Καπνίσης Δημήτρης(φωνή),Πολύζος Κωνσταντίνος(κιθάρα/φωνή),Χατζηνικόλα Θεοδώρα(φωνή)

‘Ωρα προσέλευσης: 8.30 μ.μ. (έναρξη 9 μ.μ.)
Είσοδος 4€ μαζί με μπίρα.

 

Χαράλαμπος Μπονάνος: Όταν ο αθλητισμός προσφέρει οικονομική άνθιση

Ο Έλον Μασκ επιτίθεται ξανά στο «καταστροφικό» φορολογικό νομοσχέδιο που προωθεί ο Ντόναλντ Τραμπ

Εθελόντρια πυροσβέστης παρασύρθηκε από όχημα την ώρα κατάσβεσης φωτιάς

Γιάμαλη για Μποφίλιου: «Μακάρι να είχαμε όλοι τόσο άνετες και φροντιστικές σχέσεις με τους μπαμπάδες μας»

Euro U21: Back to back πρωταθλήτρια Ευρώπης η Αγγλία, 3-2 τη Γερμανία στην παράταση

Καύσωνας και υγεία: Οι ηλικιωμένοι κινδυνεύουν περισσότερο από βλάβες στα νεφρά και φλεγμονή

Πάτρα: Πώληση ακινήτου

ΣΥΡΙΖΑ: Ανοίγουν οι κάλπες για την εκλογή νέας Κεντρικής Επιτροπής – Τα εκλογικά κέντρα στη Δυτ. Ελλάδα