Μια… ανάσα από τη Μακάμπι ο Κλάους

19/08/2017 | 11:09

Μία ανάσα από την αποχώρησή του από τον ΠΑΟΚ βρίσκεται ο 29χρονος στράικερ, ο οποίος ετοιμάζεται να αποχωρίσει από την ομάδα της καρδιάς του μετά από σχεδόν μία 20ετία (βρισκόταν στις ακαδημίες από το ’98)! 

Τις τελευταίες ώρες προέκυψε έντονο ενδιαφέρον από τη Μακάμπι Χάιφα για τον Κλάους, καταθέτοντας επίσημη πρόταση στους Θεσσαλονικείς για την απόκτησή του. 

Οι διαπραγματεύσεις κύλησαν γρήγορα και οι δύο πλευρές μάλιστα έφτασαν την Παρασκευή σε συμφωνία, με αποτέλεσμα να μένουν λεπτομέρειες πλέον για την ολοκλήρωση του, ενώ θα πρέπει να δώσει και το τελικό “οκ” o Ιβάν Σαββίδης. 

Σε ό,τι αφορά τη συμφωνία, ο Αθανασιάδης θα αποκτηθεί με ελεύθερη μεταγραφή από τους Ισραηλινούς υπογράφοντας συμβόλαιο δύο ετών, με τον ΠΑΟΚ όμως να διατηρεί ποσοστό μεταπώλησης ύψους 35%. 

Πέντε πράγματα που κάνουν τα ευτυχισμένα ζευγάρια κάθε Σαββατοκύριακο σύμφωνα με έναν ψυχολόγο

Champions League – Τελικός: Παρί Σεν Ζερμέν- Ίντερ 2-0 (πρώτο ημίχρονο)

Champions League – Μόναχο : Άγριο ξύλο και πετροπόλεμος μεταξύ οπαδών των Ίντερ και Πάρι Σ.Ζ.

Υποχρεωτικά με ταυτότητα θα γίνεται η αγορά προϊόντων καπνού και αλκοόλ

Τι υποστηρίζει ο Τούρκος μαφιόζος για τους πυροβολισμούς στη Θεσσαλονίκη: «Δεν γνώριζα πως ήταν άνδρες της ΕΥΠ, βρισκόμουν σε πανικό»

Δείτε το ψάρι – κουπί!

Ανεβαίνει η θερμοκρασία στον πλανήτη

Είναι λόγος ανησυχίας η περίοδος μεγάλης διάρκειας;