Μεθυσμένοι τουρίστες “τα έσπασαν” και έδειραν υπάλληλο !

31/07/2016 | 09:35

Μέθυσαν και τα έκαναν «γης Μαδιάμ» τέσσερις Σέρβοι τουρίστες σε ένα μπαρ στην περιοχή του Λαγανά στην Ζάκυνθο και, σαν να μην έφτανε αυτό, τραυμάτισαν έναν Βρετανό υπάλληλο του καταστήματος… μαστιγώνοντάς τον (!) με την μεταλλική αγκράφα μιας ζώνης!

Κανείς δεν ξέρει ποια ήταν η αφορμή για να γίνει… χαμός στο νυχτερινό μαγαζί. Εντελώς ξαφνικά, οι τέσσερις Σέρβοι ηλικίας 26, 22, 23 και 36 χρόνων άρχισαν να καταστρέφουν ό,τι βρήκαν μπροστά τους και, όταν ο 31χρονος Βρετανός σερβιτόρος προσπάθησε να τους εμποδίσει, τον χτύπησαν με γροθιές και με τη ζώνη προκαλώντας του τραύματα σε διάφορα σημεία του σώματός του!

Για το μακελειό ενημερώθηκαν αστυνομικοί του τμήματος Λαγανά και της Ο.Π.Κ.Ε., που έφτασαν αμέσως στο μπαρ και πέρασαν χειροπέδες στους τέσσερις αλλοδαπούς, οι οποίοι οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ζακύνθου κατηγορούμενοι για φθορά ξένης ιδιοκτησίας και επικίνδυνη σωματική βλάβη κατά συναυτουργία.

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Διάρρηξη σε σπίτι γνωστού Πατρινού με μεγάλη λεία – Αφαίρεσαν μέχρι και συλλεκτική πένα με την υπογραφή του Τζον Κένεντι!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Βαρύ χτύπημα της Ασφάλειας Πάτρας σε συμμορία απατεώνων-Απέσπασαν πάνω από 120.000 ευρώ-Συνελήφθη γυναίκα, “στο κόλπο” και ενεχυροδανειστήρια της πόλης

Αχαΐα: Την λήστεψαν οι συγγενείς, την βίασε ο ξάδελφος!

Κλειστή η Περιμετρική μέσα στις γιορτές από τους αγρότες – Έπεται κυκλοφοριακή κατάρρευση στην Πάτρα!

Πάτρα: Νταλίκα διέλυσε βανάκι πάνω σε μάντρα! ΦΩΤΟ

Πάτρα: 46χρονος κατέρρευσε μέσα στο σπίτι του και κατέληξε

Πάτρα: Άμεση σύλληψη από την ΕΛ.ΑΣ του επίδοξου ληστή του μίνι μάρκετ

Αχαΐα: Στα ίχνη της ΕΛ.ΑΣ σκληρή συμμορία – Τα μέλη της εμπλέκονται σε τουλάχιστον μία ληστεία και μία διάρρηξη οικίας