Μεσολόγγι: “Μπούκαραν” στην Περιφέρεια και έσπασαν το ΑΤΜ! ΦΩΤΟ

Οι δράστες διέρρηξαν ένα από τα πίσω παράθυρα του κτιρίου και μπήκαν στο ισόγειο και ξεκινώντας από δυο γραφεία της πίσω πλευράς τα έκαναν άνω – κάτω προφανώς προσπαθώντας να βρουν πράγματα αξίας. Αφού έσπασαν και την εσωτερική πόρτα του ενός, κατευθύνθηκαν προς το ΑΤΜ που βρίσκεται στον διάδρομο του ισογείου, το οποίο διέλυσαν προσπαθώντας να αρπάξουν τα χρήματα. Ωστόσο όταν έφθασαν στο χρηματοκιβώτιο του μηχανήματος δεν κατάφεραν να το ανοίξουν και εγκατέλειψαν την προσπάθεια.

Στη συνέχεια διέρρηξαν και την πόρτα του κυλικείου που πλέον χρησιμοποιείται ως αποθήκη. Οι δράστες πιθανά να θεώρησαν ότι εκεί θα βρουν χρήματα, όμως βρέθηκαν μπροστά σε αναλώσιμο υλικό. Άνοιξαν κάποια κουτιά που περιείχαν απορρυπαντικά, και άλλα με γραφική ύλη και αφού δεν βρήκαν κάτι που να τους ενδιαφέρει, έφυγαν άπραγοι.

Σήμερα το πρωί, που οι υπάλληλοι πήγαν στις δουλειές τους, βρέθηκαν μπροστά σε αυτή την δυσάρεστη έκπληξη και κάλεσαν την Ασφάλεια η οποία πήρε αποτυπώματα και άλλα στοιχεία προκειμένου να ανακαλύψει τους δράστες.

Με πληροφορίες από aixmi-news.gr

Ιωάννα Τούνη: «Εγώ προτιμώ άντρες που βγάζουν πιο πολλά χρήματα από εμένα!»

Παρί Σεν Ζερμέν – Ίντερ: Φίλαθλοι πανηγύρισαν με την ελληνική σημαία την κατάκτηση του Champions League από τους Παριζιάνους

ΕΛΓΟ – ΔΗΜΗΤΡΑ: Αύξηση των ελέγχων και ενίσχυση της εποπτείας την τετραετία 2021 – 2024

Πάτρα: Μεγάλα κομμάτια από σοβάδες έπεσαν στον πεζόδρομο της Ρήγα Φεραίου! Ευτυχώς που σήμερα είναι Κυριακή και τα μαγαζιά κλειστά – Αποκλείστηκε το σημείο – ΦΩΤΟ

Τρομακτικά βίντεο από τους πανηγυρισμούς με επεισόδια στο Παρίσι

Σαμ Φέντερ: Θαυμαστής του τρέχει από το Λιντς στο Λονδίνο για να παρακολουθήσει συναυλία του

Κινητό και οδήγηση, αλκοόλ, ράμπες ΑΜΕΑ – Αυτά είναι τα βαρύτερα πρόστιμα στον νέο Κ.Ο.Κ.

Πάτρα: Αυξάνονται τα περιστατικά με οδηγούς χωρίς δίπλωμα…και τα τροχαία που προκαλούν