Μεσάνυχτα: Η Μάρω Κοντού αποκαλύπτει άγνωστες πτυχές της ζωής της

24/03/2021 | 21:12

 

 

Απόψε, στη 01:15, τα «Μεσάνυχτα» και η Ελεονώρα Μελέτη φιλοξενούν τη Μάρω Κοντού. Η αγαπημένη ηθοποιός μιλά για τη πορεία της στο χώρο του ελληνικού κινηματογράφου, αναφέρεται στην προσωπική της ζωή και αποκαλύπτει πως όταν γνώρισε τον πρώτο της σύζυγο τον ερωτεύτηκε τόσο πολύ που διέλυσε τον αρραβώνα της με εφοπλιστή.

Εξηγεί γιατί, τελικά, η μοναχικότητα της ταιριάζει καλύτερα αν και παραδέχεται πως στάθηκε στο πλευρό του πρώην συζύγου της τα τελευταία χρόνια της ζωής του παρά το γεγονός ότι εκείνος ήταν… άτακτος στο γάμο τους. Μιλά για το ταξίδι στην αυτογνωσία και πως αυτό την έκανε να αλλάξει κοσμοθεωρία στα 50 της μετά το θάνατο της μητέρας της. Τέλος, μας διηγείται και άγνωστες ιστορίες από τον κινηματογράφο με την Αλίκη Βουγιουκλάκη και άλλους πρωταγωνιστές.

Ακόμα, ο Νάσος Παπαργυρόπουλος κάθεται στην καρέκλα του καλεσμένου και μας συστήνεται απ’ την αρχή. Μας αποδεικνύει πως πέρα από εμφανίσιμος είναι και καλλιεργημένος. Μιλά για τον δρόμο της αυτοβελτίωσης και πώς τον βοήθησαν σε αυτό τα ταξίδια του στο εξωτερικό, όπου ζούσε για μέρες σαν μοναχός.

Αποκαλύπτει πως όταν ταξίδευε στην Ινδία παραλίγο να τον απαγάγουν περιγράφοντας πώς κατάφερε να ξεφύγει από τους επίδοξους απαγωγείς.

https://www.protothema.gr/

Πάτρα: Νέος πρόεδρος στο Υπεραστικό ΚΤΕΛ – Αλλαγή σκυτάλης μετά από χρόνια

Πάτρα: Θρήνος για 35χρονη από την Περιβόλα – Γέννησε το δεύτερο παιδάκι της και πέθανε 15 μέρες μετά!

Αχαΐα: Άφατη θλίψη για τον χαμό του Λευτέρη Σταυρόπουλου

Αναπάντητα ερωτήματα για τον χαμό της 35χρονης μητέρας από την Πάτρα – “Έφυγε” την ώρα που θήλαζε το μωρό της ΦΩΤΟ

Αχαΐα: Επιτέθηκαν σε μεταφορέα με ΙΧ – Προσπάθησαν να εμβολίσουν την μοτοσικλέτα του και στη συνέχεια τον ξυλοκόπησαν

Σοβαρό ατύχημα και χειρουργείο στο ΚΑΤ για τη Μαρέβα Γκραμπόφσκι-Μητσοτάκη – Αναρρώνει στο νοσοκομείο

Βαρύ πένθος για τον αιφνίδιο θάνατο της 35χρονης μητέρας από την Πάτρα που μόλις είχε γεννήσει – Τα πιθανά αίτια, συγκλονίζει η μητέρα της

Κατάρρευσε το σημείο που είχε υποστεί καθίζηση στην “111” – Αδύνατη η οδική σύνδεση της Δίβρης με την Πάτρα (ΦΩΤΟ)