Mercedes-Benz: Οι πωλήσεις μειώθηκαν αλλά τα κέρδη αυξήθηκαν

08/01/2022 | 16:50

 

Η Mercedes-Benz σημείωσε πτώση στις πωλήσεις της κατά 5% τη χρονιά που μας πέρασε ωστόσο τα πολυτελή μοντέλα της φίρμας όπως η G και η S-Class καθώς επίσης και οι θυγατρικές φίρμες, Maybach και AMG, έσπασαν ταμεία!

Η Mercedes-Benz μπορεί να απώλεσε το 5% των πωλήσεων της (2.093.476 ταξινομήσεις) τη χρονιά που μας πέρασε ωστόσο η γερμανική φίρμα κάθε άλλο παρά απογοητευμένη πρέπει να είναι. Κι αυτό γιατί, μοντέλα όπως η G-Class και η S-Class σημείωσαν ιστορικά ρεκόρ πωλήσεων. Και έσωσαν την παρτίδα μόλις δυο αυτοκίνητα; Προφανώς και όχι. Συνέβαλλαν όμως σε μεγάλο βαθμό στην αύξηση της κερδοφορίας της εταιρείας.

Διαβάστε περισσότερα στο drive.gr

Πάτρα: Η φωνή αγωνίας της μάνας “Σώστε το γιό μου” – Ο Μάριος είναι διασωληνωμένος στη ΜΕΘ του Ρίου και ο ΕΟΜ απορρίπτει το αίτημα της μεταμόσχευσης!

Πάτρα: Μεγάλη φωτιά σε γνωστή επιχείρηση στην περιοχή του Γλαύκου (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

Δυτ. Αχαΐα: Πώς συνέβη η ασύλληπτη τραγωδία με τον 3χρονο – Τραυματίστηκε και ο άνδρας που το είχε αγκαλιά – Έπεσαν μαζί από τη μάντρα – Συνελήφθη από την ΕΛ.ΑΣ

Δυτική Αχαΐα: Κατέληξε το 3χρονο αγοράκι που έπεσε από μάντρα – Σκηνές αρχαίας τραγωδίας στο Καραμανδάνειο

Πάτρα: 23χρονος διέφυγε από την Ψυχιατρική του Ρίου και ταμπουρώθηκε σε μπαλκόνι – Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Οδηγός παρέσυρε και τραυμάτισε τροχονόμο σε μπλόκο στην Ακτή Δυμαίων

Πάτρα: Ποιος είναι ο 48χρονος που βρέθηκε κρεμασμένος στις φυλακές Αγίου Στεφάνου

Απέραντη θλίψη στην Αχαΐα που παραμένει σοκαρισμένη από την τραγωδία – Πώς έχασε την ζωή του ο μικρός Ανδρέας – Ανείπωτος πόνος για τους γονείς και τις αδελφούλες του – Αύριο η κηδεία του