Μεντιλίμπαρ: «Να είμαστε ο καλύτερος Ολυμπιακός που μπορούμε – Δεν θα αλλάξουμε τον τρόπο παιχνιδιού μας»

20/10/2025 | 22:08

Ξεκάθαρος σε ό,τι έχει να κάνει με την αγωνιστική προσέγγιση που θα έχει ο Ολυμπιακός στον αυριανό αγώνα με τη Μπαρτσελόνα ήταν ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ στις δηλώσεις του στην συνέντευξη Τύπου.

«Δεν θα αλλάξουμε τον τρόπο παιχνιδιού μας», ήταν τα λόγια του Βάσκου τεχνικού ο οποίος πρόσθεσε: «Θέλουμε να είμαστε ο καλύτερος Ολυμπιακός που μπορούμε. Εμείς ερχόμαστε εδώ με στόχο να κερδίσουμε. Το ξέρουμε βέβαια ότι είναι κάτι πολύ δύσκολο αλλά έχουμε την επιθυμία να προσπαθήσουμε να κάνουμε ένα καλό ματς», ανέφερε.

Κάπου εκεί έφερε ως παράδειγμα τους οπαδούς του Ολυμπιακού«Ο κόσμος μας θα είναι εδώ. Δεν το βάζει κάτω και θέλει πάντα τη νίκη, έτσι και εμείς. Είναι αυτοί που μας δίνουν ώθηση και θα μας δώσουν και αύριο».

Σε ό,τι έχει να κάνει με τα αγωνιστικά προβλήματα που έχει η Μπαρτσελόνα επεσήμανε ότι ακόμη κι έτσι, έχει πολλούς και καλούς παίκτες στο ρόστερ της, και υπογράμμισε ότι είναι καλό να μην στεκόμαστε στους παίκτες μόνο, αλλά και στον προπονητή της, πλέκοντας το εγκώμιο του Χάνσι Φλικ.

«Αξίζει να αναφερθούμε και στον προπονητή της,. Το πολύ σημαντικό είναι όμως ότι μόνο οι παίκτες αλλά και οι προπονητές σε μια ομάδα», ανέφερε.

sport-fm.gr

Αίγιο: Ο 43χρονος που ξυλοκόπησε γιατρό στο νοσοκομείο την Παρασκευή, πέθανε σήμερα στο ίδιο νοσηλευτικό ίδρυμα! (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο – “Έφυγε” ο γνωστός γκαλερίστας Παναγιώτης Ζέρβας – Αύριο η κηδεία του

Αχαΐα: Άνδρας βρέθηκε νεκρός στην άκρη του δρόμου – Μυστήριο με τα αίτια θανάτου, έρευνα της ΕΛ.ΑΣ

«Τι Ψυχή θα Παραδώσεις, Μωρή; – Μέρος Πρώτο» – Έρχεται στη μεγάλη οθόνη

Πάτρα: Στη φυλακή οι δύο από τους τρεις “νταήδες” των πεζόδρομων – Είχαν γίνει ο φόβος και ο τρόμος για τους πολίτες

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ-Πάτρα: Άνδρες γνωστοί στη “νύχτα” έδωσαν ραντεβού για να λύσουν τις διαφορές τους-Στη θέα του όπλου ο ένας εμβόλισε μοτοσικλέτα-Συνελήφθησαν τρία άτομα

Τραγωδία στην Αχαΐα: 48χρονος κατέρρευσε στο κυνήγι μπροστά στα μάτια του πατέρα του

Περιτονίτιδα και ισχαιμικό επεισόδιο έδειξε η νεκροψία του 43χρονου μποξέρ που γρονθοκόπησε ορθοπεδικό στο Αίγιο