Μεντιλίμπαρ: «Ελπίζουμε κάποιο από τα παιδιά ή και όλα να είναι μέλη του Ολυμπιακού»

21/07/2024 | 14:02

Μετά από δύο διαδοχικά φιλικά παιχνίδια με Άγιαξ και Μαλίν, αντίστοιχα, οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού απολαμβάνουν το ρεπό που πήραν για σήμερα από τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ.

Ο Ισπανός τεχνικός μίλησε στους εκπροσώπους του Τύπου που βρίσκονται στην Ολλανδία και εμφανίστηκε ικανοποιημένος από το πρώτο διάστημα της προετοιμασίας των Πειραιωτών στο Σίνταμ.

Μάλιστα, κλήθηκε να μιλήσει και για τα πέντε παιδιά της Κ19, εκφράζοντας την ελπίδα κάποιος παίκτης ή και όλοι όσοι έχουν ακολουθήσει την πρώτη ομάδα να αποτελέσουν μέλη της την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Επίσης, έγινε ξεχωριστή αναφορά στον Ζέλσον Μαρτίνς, ο οποίος φέτος συμμετέχει από την αρχή στην «ερυθρόλευκη» προετοιμασία.

sport-fm.gr

Πάτρα: Άγριο ξύλο μεταξύ ανηλίκων – Ένας 14χρονος στο νοσοκομείο

Έρευνα: Αυτές οι γυναίκες είναι πιο πιθανό να έχουν απατήσει τον σύντροφό τους

Πάτρα: Χειροπέδες σε τέσσερα άτομα μετά από καταδίωξη

Αγοράζει μετοχές στην ομάδα μπάσκετ της Νάπολι ο Σακίλ Ο’ Νιλ

Greek Basketball League: Έμεινε κατηγορία το Μαρούσι, υποβιβάστηκε το Λαύριο

Αχαΐα: Άρπαξαν τσάντα με χιλιάδες ευρώ

Ανδρέας Φίλιας: Στον Άγιο Νικόλαο Σπάτα με τον Γιώργο Αυτιά

Τελεσίγραφο Τραμπ και Ευρωπαίων ηγετών σε Ρωσία για την εκεχειρία – Αρνητική η πρώτη αντίδραση του Κρεμλίνου