Μένει μέχρι να… φύγει ο Πίρλο

10/05/2021 | 17:52

Με τον Αντρέα Πίρλο στο “τιμόνι” θα ολοκληρώσει τη φετινή σεζόν η Γιουβέντους, παρά τις “εν θερμώ” σκέψεις για άμεση απομάκρυνσή του, μετά τη χθεσινή (9/5) βαριά ήττα με 3-0 από τη Μίλαν, που άφησε τη “Γηραιά Κυρία” εκτός της πρώτης τετράδας της Serie A.

Με τρεις αγωνιστικές να απομένουν για την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος και τη «μάχη» για έξοδο στο Champions League να παραμένει ανοιχτή, αλλά και τον τελικό κυπέλλου με την Αταλάντα σε εκκρεμότητα, η διοίκηση του συλλόγου κρίνει, σύμφωνα με τα ιταλικά ΜΜΕ, πως μία αλλαγή στην τεχνική ηγεσία αυτή τη στιγμή θα ήταν άσκοπη.

Όλες οι ενδείξεις, πάντως, συγκλίνουν ότι το “πείραμα” Πίρλο θα λήξει πριν της ώρας του. Ο άλλοτε διεθνής άσος, ο οποίος χωρίς κάποια προπονητική εμπειρία επιλέχθηκε το καλοκαίρι για να αντικαταστήσει τον Μαουρίτσιο Σάρι, πιθανότατα θα αποχωρήσει από το Τορίνο το καλοκαίρι. Η επιστροφή του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι μοιάζει ως η πιο πιθανή και λογική επιλογή, αλλά οι διοικούντες τη Γιουβέντους θα περιμένουν να δουν αν ο Ζινεντίν Ζιντάν θα παραμείνει στον πάγκο της Ρεάλ, καθώς σε διαφορετική περίπτωση ο Γάλλος θα καταστεί πρώτη προτεραιότητα.

 

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Παύλος Χαϊκάλης για Πέτρο Φιλιππίδη: «Ήταν πασίγνωστο ότι με την Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους είχαν σχέση»

Νέες εντάξεις στο ΕΣΠΑ για παρεμβάσεις ενεργειακής αναβάθμισης νοσοκομείων, ύψους 27,1 εκατ. ευρώ

Πιερρακάκης: Ξεμπλοκάρουν οι μεταβιβάσεις για όσους είναι σε ρύθμιση

Σφοδρή σύγκρουση αυτοκινήτων στο Αγρίνιο – ΦΩΤΟ

Δύο παιδιά ανασύρθηκαν χωρίς τις αισθήσεις τους από τον ποταμό Άραχθο

Χρηματοδοτούνται 1573 επενδυτικά σχέδια νέων επιχειρήσεων στον Τουρισμό

Σεξουαλική δυσλειτουργία στις γυναίκες

Δεν εντοπίστηκαν ίχνη αρκούδας στον ορειβάτη που σκοτώθηκε στη Δράμα – Τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση