Μεϊμαράκης: Γιατί είχα σκεφτεί να αποχωρήσω από τις εκλογές

12/01/2016 | 08:24

Είμαι στεναχωρημένος από τις συμπεριφορές κάποιων, παραδέχθηκε μιλώντας στο STAR ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης. Είχα επιφυλάξεις για τη διαδικασία. Δεν είχα σκεφτεί να είμαι υποψήφιος, αλλά προέκυψε μετά το 28% στις εκλογές, υποστήριξε ο μεγάλος ηττημένος της Κυριακής.

Στη συνέχεια έδωσε προσωπικούς τόνους στη διαδικασία. Η εκλογή ήταν να γίνει στις 22 Νοεμβρίου, αλλά λόγω της απώλειας της αδελφής μου σκέφτηκα να αποχωρήσω, αποκάλυψε. Νιώθω τύψεις που δεν της αφιέρωσα το χρόνο που έπρεπε, είπε χαρακτηριστικά.

Το σκέφτηκα και μετά τον πρώτο γύρο, αλλά η αδερφή μου, μου είπε να συνεχίσω, επισήμανε ο κ. Μεϊμαράκης. Αλλά, δεν είχα όμως ψυχικά αποθέματα, δεν κινήθηκα όσο έπρεπε, παραδέχτηκε. 

Χαρακτήρισε χτύπημα κάτω από τη μέση και προβοκάτσια τα περί στήριξης από τον Τσίπρα και διατύπωσε την εκτίμηση ότι αν είχε εκτεθεί στη διαδικασία ο Κώστας Καραμανλής δε θα μπορούσε να είναι άλλος νικητής πέρα από τον πρώην πρωθυπουργό.

ΕΚΤΑΚΤΟ – Ασύλληπτη τραγωδία στην Πάτρα: Δύο νεκροί νεαρής ηλικίας μετά από σοκαριστικό τροχαίο στην Παραλία (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Θρήνος στο διαδίκτυο για τα παιδιά που χάθηκαν στο τροχαίο! Συντετριμμένοι οι φίλοι τους (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Αυτό είναι το 25χρονο παλικάρι που έχασε τη ζωή του σε τροχαίο στη Γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου

Πάτρα: Λουλούδια και κεράκια για το Νίκο και την Αγγελική στον τόπο της ανείπωτης τραγωδίας – “Παγωμένη” Κυριακή για την πόλη (ΦΩΤΟ)

Σοκαρισμένη η Πάτρα από το τραγικό τροχαίο – Ποια είναι τα δύο παιδιά που έχασαν την ζωή τους, 19 και 17 ετών!

Νέα τραγωδία στην Πάτρα: Ένας νεκρός από φωτιά σε σπίτι στον Καστελλόκαμπο – Πρώην διαιτητής το θύμα (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Αναστάτωση σε συρμό του Προαστιακού – Άνδρας παρενόχλησε σεξουαλικά ανήλικο κορίτσι, συνελήφθη από την ΕΛ.ΑΣ

Πάτρα: Ο παλαίμαχος διαιτητής βόλεϊ Σάββας Ιορδανίδης το θύμα της φωτιάς στον Καστελλόκαμπο