Μέγαρα: 37χρονος επιτέθηκε με μαχαίρι σε μάνα, αδελφή και θείο

01/07/2025 | 11:15

Οικογενειακή τραγωδία συγκλονίζει το Αλεποχώρι Μεγάρων, καθώς ένας 37χρονος  επιτέθηκε και τραυμάτισε σοβαρά με μαχαίρι, τη μητέρα του, την αδελφή του και τον θείο του.

Όλα συνέβησαν στις 8:45 το πρωί στην περιοχή Πευκανέικα στα Δύστρατα Αλεποχωρίου, όταν ο νεαρός σε κατάσταση αμόκ, επιτέθηκε εναντίον της μητέρας του, της αδελφής του αλλά και του θείου του, τραυματίζοντας σοβαρά τις δύο γυναίκες και πιο ελαφρά τον θείο του.

Ο δράστης ο οποίος αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα και έχει νοσηλευτεί στο παρελθόν, συνελήφθη από την αστυνομία  και μεταφέρθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Μεγάρων, ενώ τα θύματα μεταφέρθηκαν στο κέντρο Υγείας Μεγάρων.

Πάτρα: Λήξη συναγερμού για τη νεαρή που απειλούσε να πέσει από ταράτσα – ΝΕΟΤΕΡΑ (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Βρέθηκε η τσάντα της 16χρονης Λόρας στου Ζωγράφου – Καλοστημένο σχέδιο για να φύγει από το σπίτι της “βλέπουν” οι αρχές

Πάτρα: 50χρονος έβαλε τέλος στη ζωή του – Βρέθηκε νεκρός με τραύμα από μαχαίρι

Πάτρα: Στην κυκλοφορία ξανά από την Πέμπτη η Περιμετρική

“Πάτρα Ενωμένη”: Κοσμοσυρροή στην εκδήλωση για την κοπή πίτας της παράταξης – Κ. Σβόλης: “Το 2028 θα είμαι εκ νέου υποψήφιος για το Δήμο” (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ στιγμές στον “αέρα” – Ο Θ. Κατερινόπουλος έσωσε σε live μετάδοση τον άνδρα που απειλούσε να πέσει από κτίριο στην Ομόνοια (ΒΙΝΤΕΟ)

Πάτρα: Το «θρίλερ» με την εξαφάνιση της 16χρονης Λόρας – Τι λένε ο πατέρας και η φίλη της αγνοούμενης

Πάτρα: Κορυφώνεται η αγωνία για την 16χρονη Λόρα που αγνοείται – Το μήνυμα της οικογένειάς της