Μεγάλος νικητής των εσωκομματικών της ΝΔ ο Γρηγόρης Δημητριάδης

25/11/2025 | 11:41

Με ένα σπρίντ 100 ημερών, ο Γρηγόρης Δημητριάδης κατάφερε να αφήσει σαφές και ισχυρό αποτύπωμα στις εσωκομματικές εκλογές της Νέας Δημοκρατίας, σηματοδοτώντας τη νέα εποχή που ξεκινάει για τη γαλάζια παράταξη. Μέσα σε περίπου τρεις μήνες, ο πρώην διευθυντής του γραφείου του πρωθυπουργού έδειξε πως είναι «πανταχού παρών» οργώνοντας την Ελλάδα.

Από το «στρατηγείο» στο Κολωνάκι πέρασαν όλα τα κορυφαία στελέχη της βάσης του κόμματος. Κινητοποίησε τον γαλάζιο μηχανισμό και τελικά κατάφερε να συμβάλει καθοριστικά στην εκλογή περισσότερων από 600 συνέδρων, σε σύνολο 1.100.

Ο Γρηγόρης Δημητριάδης, άλλωστε, έχει μακρά κομματική πορεία που ξεκινά από την ΟΝΝΕΔ και τη ΔΑΠ, ενώ ακόμη και κατά την περίοδο που υπηρετούσε στο Μέγαρο Μαξίμου, διατήρησε τις σχέσεις του με στελέχη του κόμματος από κάθε βαθμίδα.

Άνθρωποι που γνωρίζουν καλά την «φυσιογνωμία» των νέων συνέδρων μας λένε πως δεν υπάρχουν άλλες ισχυρές τάσεις πλην της τάσης Δημητριάδη η οποία στηρίζει τον Κυριάκο Μητσοτάκη και έχει σαφή αναφορά προς τον πρωθυπουργό.

Από την Ανθούπολη ο 46χρονος με το “καζίνο”! Από ποιους Πατρινούς επιχειρηματίες άρπαξε 270.000 ευρώ

Πάτρα: Μεγάλη ποσότητα χασίς σε σπίτι γνωστού επαγγελματία – Τι βρήκαν οι αστυνομικοί, πώς σχετίζεται με τις προ ημερών έρευνες για ναρκωτικά και όπλα

Εσωκομματικές εκλογές ΝΔ: Προηγείται ο Αντώνης Κουνάβης για την προεδρία στην ΔΕΕΠ Αχαΐας

Οριακή νίκη Κατσιγιάννη στην προεδρία της ΔΕΕΠ Αχαΐας – Ένσταση από Κουνάβη για επανακαταμέτρηση ψηφοδελτίων

ΝΔ – Εκλογή νέων οργάνων: Σε εξέλιξη η διαδικασία – Δείτε τα εκλογικά κέντρα – Ρεκόρ συμμετοχής στην Αχαΐα – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Τραγωδία: Νεκρή μία γυναίκα που παρασύρθηκε μετά από σύγκρουση αυτοκινήτων – «Περπατούσε με την κόρη της που είναι ΑμεΑ»

Πάτρα – Βιασμός 12χρονης: Προφυλακίστηκε ο 16χρονος

Το IRIS γίνεται υποχρεωτικό – Αλλάζει ο τρόπος πληρωμών και αποδείξεων από 1η Δεκεμβρίου