Μεγάλη “ψαριά” χάκερ σε ηλεκτρονικό πορτοφόλι κρυπτονομισμάτων Πατρινού – Απώλεια ύψους 93.000 δολαρίων!

ΑΙΘΟΥΣΑ ΣΥΝΤΑΞΗΣ TEMPO24.NEWS

Κρυπτονομίσματα αξίας 93.000 δολαρίων, κατάφερε να “αλιεύσει” χάκερ από ηλεκτρονικό πορτοφόλι Πατρινού.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24 ο Πατρινός έχοντας ενεργοποιήσει την ειδική εφαρμογή (wallet) αντιλήφθηκε πως κάτι δεν πάει καλά και στη συνέχεια διαπίστωσε ότι είχε μπει χέρι… καταφέροντας να σπάσει τους κωδικούς του.

Το περιστατικό καταγγέλθηκε στις Αρχές, οι οποίες διενεργούν τη σχετική έρευνα.

Μπισκότα με μήλο
17/11/2025 | 09:14

Πάτρα: Η φωνή αγωνίας της μάνας “Σώστε το γιό μου” – Ο Μάριος είναι διασωληνωμένος στη ΜΕΘ του Ρίου και ο ΕΟΜ απορρίπτει το αίτημα της μεταμόσχευσης!

Πάτρα: Μεγάλη φωτιά σε γνωστή επιχείρηση στην περιοχή του Γλαύκου (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

Πάτρα: Ποιος είναι ο 48χρονος που βρέθηκε κρεμασμένος στις φυλακές Αγίου Στεφάνου

Πάτρα: 23χρονος διέφυγε από την Ψυχιατρική του Ρίου και ταμπουρώθηκε σε μπαλκόνι – Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Σφοδρή σύγκρουση “ντελιβεράδων” – Δύο τραυματίες (ΦΩΤΟ)

“Βόμβα” Σπύρου Μαρτίκα για τον επιχειρηματία και τη σπείρα με τις απάτες που δρούσε και στην Πάτρα: «Έφαγε 250 χιλιάρικα από τον Παντελίδη το βράδυ που σκοτώθηκε»

Πάτρα: Περιπετειώδης σύλληψη 35χρονου για ενδοοικογενειακό επεισόδιο – Επιχείρησε να αρπάξει το όπλο αστυνομικού

Δυτ. Ελλάδα: Άνδρας βρέθηκε κρεμασμένος σε δέντρο – Ο αδερφός του είχε «φύγει» με παρόμοιο τρόπο