Μεγάλη κυρία του θεάτρου η νέα πρωταγωνίστρια του Ανδρέα Γεωργίου

21/03/2019 | 09:25

Αυλαία ρίχνει τον ερχόμενο Ιούνιο του «Τατουάζ» του Ανδρέα Γεωργίου. Και ο σκηνοθέτης και ηθοποιός ήδη εργάζεται για τη νέα του σειρά, όπου εκτός από τα ταξίδια που κάνει για τις ανάγκες αυτής, μαζί με τους συνεργάτες του κλείνει τον έναν πρωταγωνιστή μετά τον άλλον.

Έτσι, μετά τον Απόστολο Γκλέτσο και τη Μυρτώ Αλικάκη, ήρθε η σειρά να γίνει ακόμη ένα όνομα γνωστό για τη νέα σειρά, που ακόμη δεν έχει βρει τηλεοπτική στέγη. Μάλιστα, η νέα πρωταγωνίστρια του Ανδρέα Γεωργίου είναι όνομα-έκπληξη που επιστρέφει στην τηλεόραση, στην οποία κατά το παρελθόν έχει χαρίσει αξέχαστες ερμηνείες.

2297_pemi_zoyni_17102018.jpg

Η κάμερα της εκπομπής, «Στη Φωλιά των Κου Κου» πέτυχε τον Γεωργίου στο αεροδρόμιο κι εκείνος αποκάλυψε αρκετά από τα νέα του σχέδια.

«Δεν είμαι σε διαδικασία με κανάλια τώρα. Τώρα είμαι στη διαδικασία του πιλότου. Κάνω το πιλοτικό επεισόδιο της καινούριας σειράς της οποία τα γυρίσματα ξεκινάνε τον επόμενο μήνα, τον Απρίλιο και μετά βλέπουμε. Από την εταιρεία παραγωγής που έχω μαζί με τον Κούλη Νικολάου θα γίνουν δύο σειρές. Θα γίνουν τα “Αστέρια στην άμμο”, που είναι μια σειρά της εταιρείας μας , όμως καλλιτεχνικά δεν εμπλέκομαι σε αυτό, εμπλέκομαι στο καινούριο μας που κάνω μαζί με τη Βάνα Δημητρίου» είπε αρχικά.

Και πρόσθεσε: «Στο καινούριο θα πρωταγωνιστήσω. Θα έχει γυρίσματα στην Κέρκυρα και στη Ρώμη. Στους πρωταγωνιστές μπορώ να σου πω μέχρι στιγμής για την κυρία Πέμυ Ζούνη, που είναι μεγάλη μου τιμή που θα δουλέψω μαζί της και με την Θάλεια Ματίκα που επίσης έχω μεγάλη χαρά και τα υπόλοιπα ονόματα σιγά σιγά θα τα ανακοινώσω».

Πηγή: newsbeast.gr

Πινακίδες
10/05/2025 | 21:17

Ζέτα Μακρυπούλια: «Με ενδιέφερε πάρα πολύ ο έρωτας, όλη μου η προσοχή ήταν στραμμένη εκεί»

Μαρκ Ρούτε: Tο ΝΑΤΟ παραμένει στο πλευρό της Ουκρανίας

Ο πολυβραβευμένος σκηνοθέτης Ρίτσαρντ Λίνκλεϊτερ επιστρέφει στο Φεστιβάλ των Καννών

Η ανέξοδη μάσκα ομορφιάς που θα μειώσει την ερυθρότητα στο πρόσωπο σου

Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους οι 13 ανήλικοι που κατηγορούνται ότι ήταν μέλη της «συμμορίας των ακροδεξιών»

Ατρόμητος – ΟΦΗ 0-0: Φινάλε στην έβδομη θέση ο Ατρόμητος

Τάσος Ξιαρχό για την εμφάνιση της Klavdia στην Eurovision 2025: «Δεν μπορώ να ζηλέψω κάτι το οποίο είναι χάλια!»

Λάτσιο – Γιουβέντους 1-1: Σοκ στο τέλος για τη «Μεγάλη Κυρία»