Μεγάλη φωτιά στη Νεμούτα – Απειλείται το δάσος της Φολόης – Ένας τραυματίας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο του Πύργου – ΝΕΟΤΕΡΑ

Μαίνεται ανεξέλεγκτη η φωτιά στη Νεμούτα στο δάσος της Φολόης. Η φωτιά βρίσκεται κοντά στο χωριό. Ευτυχώς τώρα δεν πνέουν ισχυροί άνεμοι.  Νεότερες πληροφορίες, λένε ότι ο πολίτης που τραυματίστηκε, πήγε να βοηθήσει στην κατάσβεση και έπεσε σε χαράδρα. 

——————-

Μεγάλη φωτιά ξέσπασε σττην περιοχή Νεμούτα, κοντά στο προστατευόμενο δάσος της Φολόης στην Ηλεία. Η φωτιά καίει δασική έκταση. Να υπενθυμίσουμε ότι το δάσος της Φολόης είναι προστατευόμενη περιοχή. 

Ισχυερές έιναι οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής υπηρεσίας ενώ μέχρι πριν από λίγο επιχειρούσαν και δύο αεροπλάνα.

Η περιοχή είναι δύσβατη και δεν υπάρχει εύκολη πρόσβαση.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.news ένας κάτοικος τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο του Πύργου. Στο σημείο της φωτιάς βρίσκεται από την πρώτη στιγμή ο Αντιπεριφερειάρχης Ηλείας Γεώργιος Γεωργιόπουλος. 

Δυτ. Ελλάδα: Γιατί μητέρα κατήγγειλε τον γιό της

Έρχονται deals και ανατροπές στα σούπερ μάρκετ – Τι αλλάζει στην αγορά των 15 δισ.

Μακροζωία: Οι must κανόνες για γερή καρδιά

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Πάτρας, Αχαΐας σήμερα Πέμπτη 3 Ιουλίου

Πάτρα: Ο δικυκλιστής εκσφενδονίστηκε στον αέρα

Βραδιά από την ΚΟΙΝΟ_ΤΟΠΙΑ

Η εξομολόγηση της 49χρονης Σαρλίζ Θερόν: Έκανα one night stand με 26χρονο και ήταν καταπληκτικό

Αχαΐα: Κυκλοφορούσε …σαν κύριος με ψεύτικες πινακίδες