Μεγάλη “μπάζα” λαθραίων τσιγάρων …”ξετρύπωσαν” αστυνομικοί της ΟΠΚΕ – Κατασχέθηκαν περίπου 6.000 πακέτα! Πώς έφτασαν στο διαμέρισμα – “αποθήκη”!

Τον “τσίμπησαν” να πουλά λαθραία πακέτα τσιγάρων στην λαική αγορά στην πλατεία Ελευθερίας στην Πάτρα.

Πρόκειται για νεαρό αλλοδαπό τον οποίο συνέλαβαν άνδρες της ομάδας ΟΠΚΕ. Κατά τον έλεγχο, διαπιστώθηκε ότι ο αλλοδαπός είχε στο σπίτι του, σε διαμέρισμα πρώτου ορόφου στην οδό Χαρ. Τρικουπη 31-35 χιλιάδες πακέτα!

Σύφμωνα με πληροφορίες, είναι περισσότερα από 6.000 πακέτα και εκτιμάται ότι είναι “εγκέφαλος” προώθησης των … “προιόντων”. 

Κονσεϊσάο για το μέλλον του: «Την κατάλληλη στιγμή, θα μιλήσω»

Τραμπ: «Είμαι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσω ότι Ινδία και Πακιστάν συμφώνησαν σε κατάπαυση του πυρός»

ΠΑΟΚ: Χειρουργήθηκε στη Γαλλία ο Τσιφτσής

Χρήστος Καραγιαννίδης: Με στίχους του… Bloody Hawk παραιτήθηκε από την Κεντρική Επιτροπή της Νέας Αριστεράς

Πάπας Λεων ΙΔ’: Κύρια πρόκληση για την ανθρωπότητα η Τεχνητή Νοημοσύνη

Ντραγκόφσκι: «Θέλουμε τη νίκη για να αλλάξουμε τα πράγματα και να φέρουμε μία θετική προοπτική»

Η παρακαταθήκη του Πέτρου Μολυβιάτη και το σχέδιο Ανάν

Κηδεύεται την Κυριακή η Μαρία Στ. Μαργώνη