«MEGA Σαββατοκύριακο»: Αυλαία για τη φετινή σεζόν – Πώς αποχαιρέτησαν το κοινό

07/07/2025 | 07:47

Η εκπομπή «Mega Σαββατοκύριακο» έριξε αυλαία για τη φετινή σεζόν, με τον Ντίνο Σιωμόπουλο και την Στέλλα Γκαντώνα να αποχαιρετούν το τηλεοπτικό κοινό και να ανανεώνουν το ραντεβού τους για την επόμενη τηλεοπτική χρονιά.

«Σας ευχαριστούμε που γι’ ακόμα μία χρονιά μάς εμπιστευτήκατε.

Μια χρονιά με πάρα πολύ πλούσια επικαιρότητα και νομίζω ότι κάναμε και φέτος σωστά τη δουλειά μας και ο κόσμος μάς επιβραβεύει κάθε χρονιά.

Καλό καλοκαίρι να έχετε, να είστε όλοι καλά και να επιστρέψουμε όλοι υγιείς», είπε ο Ντίνος Σιωμόπουλος.

Η Στέλλα Γκαντώνα ανέφερε από την πλευρά της: «Ελπίζουμε να σας κρατήσαμε καλή συντροφιά, ό,τι λάθη κάναμε, θα προσπαθήσουμε να τα διορθώσουμε. Σας ευχόμαστε καλό καλοκαίρι και καλή ξεκούραση, να επιστρέψουμε ανανεωμένοι».

Νεκρή ανασύρθηκε 85χρονη λουόμενη στους Νέους Πόρους

Χανιά: Στη ΜΕΘ σε σοβαρή κατάσταση 23χρονη μετά από τροχαίο

Εκδήλωση – αφιέρωμα στον πρόσφυγα Κύπριο παιδίατρο Θεοδ. Χατζηιωάννου

Περισσότερες από 3.000 αιτήσεις τη μέρα για κατ’ οίκον διανομή φαρμάκων από τον ΕΟΠΥΥ

Αυτά είναι τα συμπτώματα της θερμοπληξίας

Μάικλ Ντάγκλας: «Δεν έχω καμία πρόθεση να ξαναπαίξω – Δε θέλω να πεθάνω στο πλατό»

Κατερίνα Καραβάτου: Πρεμιέρα για το «Καλοκαίρι Παρέα» – «Επισήμως σας καλωσορίζω από τον αέρα του ΑΝΤ1»

Αστυνομικές ειδήσεις από τη Δυτ. Ελλάδα