Μέχρι αύριο οι διορθώσεις στις αιτήσεις του «Εξοικονομώ κατ΄ Οίκον ΙΙ»

28/04/2018 | 15:35

Μέχρι και αύριο, 29 Απριλίου θα λειτουργεί η ηλεκτρονική πλατφόρμα του «Εξοικονομώ κατ΄ Οίκον ΙΙ» για την ολοκλήρωση και οριστική υποβολή των αιτήσεων.

Επισημαίνεται ότι, από τις 30 Απριλίου θα είναι διαθέσιμη η πλατφόρμα για την υποβολή των αιτήσεων σε τρεις Περιφέρειες: Βορείου και Νοτίου Αιγαίου, καθώς και του Ιονίου, που δεν έχει καλυφθεί το συνολικό ποσό των προς διάθεση πόρων.

Όπως αναφέρει το υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας, « ζητούμενο είναι η διαδικασία να ολοκληρωθεί εντός χρονοδιαγράμματος, προκειμένου αμέσως μετά να ενεργοποιηθεί το επόμενο στάδιο (δήλωση επιλογής ή όχι λήψης δανείου) για το σύνολο των υποβεβλημένων αιτήσεων (πλην των ειδικών περιπτώσεων, όπως κάτοικοι εξωτερικού, πρόσφατη απόκτηση ακινήτου κ.λπ., για τις οποίες προβλέπεται περαιτέρω έλεγχος από τον Δικαιούχο του Προγράμματος – Ε.Τ.Ε.ΑΝ. Α.Ε.)» .

Υπενθυμίζεται ότι, το υπουργείο έχει θέσει σε λειτουργία τηλεφωνική γραμμή για την υποστήριξη των ενδιαφερόμενων αναφορικά με το πρόγραμμα.

Πηγή: enikonomia.gr

Λικέρ Baileys
22/12/2025 | 19:32

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Διάρρηξη σε σπίτι γνωστού Πατρινού με μεγάλη λεία – Αφαίρεσαν μέχρι και συλλεκτική πένα με την υπογραφή του Τζον Κένεντι!

Αχαΐα: Την λήστεψαν οι συγγενείς, την βίασε ο ξάδελφος!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Βαρύ χτύπημα της Ασφάλειας Πάτρας σε συμμορία απατεώνων-Απέσπασαν πάνω από 120.000 ευρώ-Συνελήφθη γυναίκα, “στο κόλπο” και ενεχυροδανειστήρια της πόλης

Πάτρα: Νταλίκα διέλυσε βανάκι πάνω σε μάντρα! ΦΩΤΟ

Πάτρα: 46χρονος κατέρρευσε μέσα στο σπίτι του και κατέληξε

Πάτρα: Άμεση σύλληψη από την ΕΛ.ΑΣ του επίδοξου ληστή του μίνι μάρκετ

Αχαΐα: Στα ίχνη της ΕΛ.ΑΣ σκληρή συμμορία – Τα μέλη της εμπλέκονται σε τουλάχιστον μία ληστεία και μία διάρρηξη οικίας

Πάτρα: Παρέσυρε 27χρονη αστυνομικό με το ΙΧ της