Με Βαλένθια στην Ευρωλίγκα ο Παναθηναϊκός

08/11/2019 | 13:08

 

Υπό το βλέμμα του Ρικ Πιτίνο που θα βρίσκεται στο κλειστό του ΟΑΚΑ, ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει απόψε (8/11, 21:30) την ουραγό Βαλένθια, με στόχο τη δεύτερη συνεχή νίκη που θα είναι η τέταρτη συνολικά, σε επτά αγωνιστικές.

Μετά το θετικό αποτέλεσμα επί της φιναλίστ της περυσινής σεζόν, Αναντολού Εφές, η νίκη θεωρείται εκ των ων ουκ άνευ στο πράσινο «στρατόπεδο» απέναντι στις «νυχτερίδες».

Η Βαλένθια πέτυχε την πρώτη και μοναδική νίκη της την προηγούμενη αγωνιστική, επικρατώντας με 81-72 της Βιλερμπάν επί ισπανικού εδάφους, ενώ οι «πράσινοι» βρίσκονται στο 3-3.

Ο Αργύρης Πεδουλάκης δεν αντιμετωπίζει κανένα αγωνιστικό πρόβλημα, αντίθετα μάλιστα, αφού ο Νίκος Παππάς έχει επιστρέψει κανονικά στις προπονήσεις και διεκδικεί θέση στους 12.

Οι Ισπανοί, από την πλευρά τους (1-6), ήρθαν στην Αθήνα χωρίς τον Σαμ Βαν Ρόσομ κι αυτό είναι πλήγμα, καθώς ο Βέλγος γκαρντ είναι από τους βασικούς παίκτες στο πλάνο του κόουτς Χάουμε Πονσαρνάου.

Πάτρα: Σοβαρό επεισόδιο με συμπλοκή ατόμων στη Σωσιπάτρου – Τραυματισμοί και ισχυρή αστυνομική παρουσία

Πάτρα: Παραδόθηκε ο 26χρονος για τον θανάσιμο ξυλοδαρμό του 30χρονου στο “Αβαντάζ” – Oδηγήθηκε στον εισαγγελέα

Σκηνές… Φαρ Ουέστ: Ασύλληπτο επεισόδιο με βαριοπούλες – Παππούς και εγγονός μεταφέρθηκαν με βαριά τραύματα σε ΠΓΝΠ και Καραμανδάνειο (ΦΩΤΟ)

Κακοκαιρία στην Πάτρα: Πλημμυρισμένοι δρόμοι, χαλάζι και θυελλώδεις άνεμοι (ΦΩΤΟ)

Ηλεία: Ανεμοστρόβιλος σήκωσε και τούμπαρε 2 αυτοκίνητα – Ζημιές και σε αγροτικές εγκαταστάσεις (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Του επιτέθηκαν με μαχαίρι, ρόπαλο και μπετόβεργα – Τι συνέβη στο σοβαρό επεισόδιο στην οδό Σωσιπάτρου

Κακοκαιρία στην Πάτρα: Απόκοσμες εικόνες στην παραλιακή του Ρίου – Η θάλασσα “μπήκε” στα σπίτια – Πλημμύρα στην Πλαζ ΦΩΤΟ

Αχαΐα: Θλίψη για την απώλεια της εκπαιδευτικού Ειρήνης Καραβίτη