Με τροφική δηλητηρίαση ο Νετανιάχου – Δεν παρέστη στη συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου του Ισραήλ

20/07/2025 | 18:26

Άρρωστος με τροφική δηλητηρίαση είναι από το βράδυ του Σαββάτου ο Ισραηλινός πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου – όπως ανακοίνωσε το γραφείο του.

Όπως αναφέρουν οι Times of Israel, ο Νετανιάχου δεν παρέστη στην εβδομαδιαία συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου σήμερα το πρωί και θα εργαστεί από το σπίτι του για τις επόμενες τρεις ημέρες.

Ο Νετανιάχου άρχισε να αισθάνεται αδιαθεσία κατά τη διάρκεια της νύχτας και εξετάστηκε στο σπίτι του από τον Δρ. Άλον Χέρσκο, διευθυντή του τμήματος εσωτερικής ιατρικής στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Hadassah — Ein Kerem.

Ο Χέρσκο διέγνωσε τον πρωθυπουργό με εντερική φλεγμονή που προκλήθηκε από την κατανάλωση χαλασμένων τροφίμων.

Η κατάσταση του Νετανιάχου κρίθηκε καλή μετά από περαιτέρω εξετάσεις, σύμφωνα με το γραφείο του, το οποίο πρόσθεσε ότι του χορηγούνται ενδοφλέβια υγρά λόγω της αφυδάτωσης που προκάλεσε η ασθένεια.

Ο 75χρονος Νετανιάχου αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας τα τελευταία χρόνια, ενώ το 2023, υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση για την τοποθέτηση βηματοδότη μετά από παροδικό καρδιακό αποκλεισμό.

Συγκλονισμένη η Πάτρα από το σοκαριστικό τροχαίο που στοίχισε την ζωή του Δημήτρη Λιόπετα – Λουλούδια και κεριά στο σημείο ΦΩΤΟ

“Επιδημία” τροχαίων στην Πάτρα! Κι άλλο σε διασταύρωση – “καρμανιόλα”, τραυματίστηκε γυναίκα (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Το τελευταίο αντίο στον Δημήτρη Λιόπετα-Θρήνος και πλήθος κόσμου στον Ιερό Ναό του Αγίου Διονυσίου-ΦΩΤΟ

Από τη Δυτική Ελλάδα η 25χρονη που σκοτώθηκε σε φρικτό τροχαίο στο Κιάτο

Πάτρα: Η τραγωδία με τον Δημήτρη Λιόπετα! Οι γονείς δεν γνώριζαν τίποτα, δύο ώρες μετά το μοιραίο

ΣΟΚ: Γνωστή πατρινή κατηγορεί τον επιχειρηματία σύζυγό της για ξυλοδαρμό

Πάτρα: Την Πέμπτη η κηδεία του 27χρονου Δημήτρη Λιόπετα -Η επιθυμία της οικογένειας- Στον Εισαγγελέα ο οδηγός του ΙΧ, απολογείται την Παρασκευή 

Πάτρα: Θλίψη για το θάνατο του 47χρονου δημοσίου υπαλλήλου Παναγιώτη Χονδρού