Με τους Δημάρχους Μεγάρων και Ελευσίνας συναντήθηκε ο Πελετίδης για την πορεία της ανεργίας – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Συνεχίστηκαν οι συναντήσεις της Δημοτικής Αρχής με Δημάρχους της διαδρομής, στην προγραμματισμένη πορεία αγώνα (Πάτρα – Αθήνα), για την ανεργία.

Σήμερα, ο Δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης και η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κατερίνα Γεροπαναγιώτη, συναντήθηκαν με τον Δήμαρχο Μεγάρων Γρηγόρη Σταμούλη, καθώς και με τον Δήμαρχο Ελευσίνας Γιώργο Τσουκαλά.

Οι Δήμαρχοι ενημερώθηκαν για την κινητοποίηση που διοργανώνει ο Δήμος Πατρέων με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου και συμφώνησαν να λάβουν ενεργά μέρος, στηρίζοντας με κάθε τρόπο την πρωτοβουλία της Δημοτικής Αρχής της Πάτρας.

535e240a-7543-4f4d-921f-f0812eeb0255.jpg

896ea072-a3d6-481f-858d-c4697ac5a0ff.jpg

Φαίη Σκορδά: Η σπάνια αναφορά της παρουσιάστριας στη νέα της σχέση – «Δεν μου αρέσει αυτός ο δρόμος έκθεσης»

Σπιτικό παγωτό ροδάκινο με μπισκότα

Οι εναλλακτικές δραστηριότητες που μπορείτε να κάνετε με τον σκύλο σας στη θάλασσα

Συνάντηση πολιτιστικών φορέων στο πλαίσιο του έργου “Cherry”και πιλοτικό εργαστήριο 

Παρασκευή Κερασιώτη: Έγκυος η φιναλίστ του GNTM 3

Βράβευση Μαθητών στον Διαγωνισμό «Παιχνίδι και Μαθηματικά» και Πυθαγόρας

ΚΚΕ: Ρεσιτάλ υποκρισίας η ομιλία Μητσοτάκη στην Πολιτική Επιτροπή της ΝΔ

Παναθηναϊκός: Έγινε η πρώτη συγκέντρωση της νέας χρονιάς