Με τον πρέσβη της Τουρκίας συναντήθηκε ο Γ. Δραγασάκης

02/12/2016 | 17:36

Συνάντηση με τον πρέσβη της Τουρκικής Δημοκρατίας στην Αθήνα Yaşar Halit Çevik, είχε σήμερα ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Γιάννης Δραγασάκης.

Στο επίκεντρο της συνάντησης, με αφορμή την πρόσφατη ανάληψη των καθηκόντων του τούρκου πρέσβη, τέθηκαν οι διεθνείς οικονομικές και πολιτικές εξελίξεις και σύμφωνα με σχετική ενημέρωση από το γραφείο του αντιπροέδρου της κυβέρνησης, ο κ. Δραγασάκης «αναγνώρισε την ανάγκη περαιτέρω ενίσχυσης των σχέσεων Ελλάδας και Τουρκίας, ως παράγοντα σταθερότητας, σε μία περίοδο ρευστότητας σε περιφερειακό και παγκόσμιο επίπεδο».

Αμφότεροι επιβεβαίωσαν τη δέσμευσή τους στη συνεργασία των δύο χωρών, «δίνοντας έμφαση στο σημαντικό ρόλο που μπορούν να διαδραματίσουν οι εμπορικές συναλλαγές, στο πλαίσιο της ενδυνάμωσης των διμερών οικονομικών σχέσεων».

Γρήγορη πίτσα με πάστα ελιάς και 3 τυριά

Δημήτρης Κόκοτας: «Κάθε τόσο υπάρχει έστω και μία αλλαγή», αποκαλύπτει η σύζυγός του τα ευχάριστα νέα για την υγεία του

Πώς θα καταλάβετε ότι έχει ξεκινήσει η περίοδος των δοντιών

Μαρία Αντωνά: «Εγώ δεν λαχτάρισα με το απαγορευτικό, πήρα το αεροπλανάκι και ήρθα μια χαρά»

Χατζηγιάννης: «Όπως ήρθαν τα καλά, κάποια στιγμή ξεκίνησαν να έρχονται και τα κακά, δεν τα προκάλεσα εγώ»

Ο Γιώργος Φλωρίδης διαψεύδει τα περί κακών σχέσεων με την ευρωπαϊκή εισαγγελία

Βουλή: Αίτημα από Α. Χαρίτση για δικογραφία ΟΠΕΚΕΠΕ

Με την ψήφο του αντιπροέδρου Βανς η Γερουσία ενέκρινε το «μεγάλο και ωραίο» φορολογικό νομοσχέδιο του προέδρου Τραμπ