Με ποντιακό χρώμα το φεστιβάλ Northcote στη Μελβούρνη

19/08/2025 | 04:32

Με δυναμική εκπροσώπηση του Πόντου από την Ποντιακή Εστία Μελβούρνης θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Κυριακή 24 Αυγούστου το ετήσιο ελληνικό φεστιβάλ του Northcote, στον αυλόγυρο του ελληνορθόδοξου ναού Παναγία Άξιον Εστί της Αρχιεπισκοπής Αυστραλίας.

Οι εκδηλώσεις, που θα αρχίσουν στις 11:30 (τοπική ώρα) περιλαμβάνουν εμφανίσεις από διάφορα παραδοσιακά ελληνικά συγκροτήματα, με δημοτικούς, κρητικούς και νησιωτικούς χορούς, καθώς κι από άλλες χώρες, όπως η Ασσυρία, η Αλβανία κ.α.

Παράλληλα θα υπάρχουν δραστηριότητες για τα παιδιά, φάρμα με μικρά ζώα ως και… καμήλες για μικρές βόλτες.

Πηγή: pontosnews

Πάτρα: Παρανάλωμα του πυρός δύο αυτοκίνητα-Πεπεισμένες οι Αρχές για εμπρησμό (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Πάτρα: Νέος πρόεδρος στο Υπεραστικό ΚΤΕΛ – Αλλαγή σκυτάλης μετά από χρόνια

Στη φυλακή ο γνωστός Πατρινός επιχειρηματίας για το σκάνδαλο με τα 3 εκατομμύρια ευρώ με φόντο την Ρωμαιοκαθολική Εκκλησία

Πάτρα: Θρήνος για 35χρονη από την Περιβόλα – Γέννησε το δεύτερο παιδάκι της και πέθανε 15 μέρες μετά!

Πάτρα: Το “μαγαζί” είχε από κοκαΐνη μέχρι χάπια έκσταση – Συνελήφθησαν δύο άτομα για εγκληματική οργάνωση – Έρευνες σε σπίτια της πόλης

Αχαΐα: Άφατη θλίψη για τον χαμό του Λευτέρη Σταυρόπουλου

Πάτρα: Αναστάτωση από τροχαίο στην Ακτή Δυμαίων – Όχημα “καβάλησε” τη νησίδα και μπήκε στο αντίθετο ρεύμα (ΦΩΤΟ)

Αχαΐα: Αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει, νοσηλεύονταν σε κώμα και κατέληξε σε νοσοκομείο της Αττικής