Με πολλά νέα πρόσωπα ο Ολυμπιακός στην πρεμιέρα

19/08/2017 | 09:45

Πίσω του έχει αφήσει ο Ολυμπιακός την αναμέτρηση κόντρα στη Ριέκα, τουλάχιστον μέχρι το Σάββατο, όταν και οι «ερυθρόλευκοι» αντιμετωπίζουν για την πρεμιέρα της Super League την ΑΕΛ στο «Γ. Καραϊσκάκης». 

Θέλοντας και μη, ο Μπέσνικ Χάσι θα πραγματοποιήσει πολλές αλλαγές, αφού τα προβλήματα είναι αρκετά, καθώς εκτός πλάνων έχουν τεθεί οι τραυματίες Ελιουνούσι (αιμάτωμα στην κνήμη), Μποτία και Εμενίκε, ενώ προφυλάσσονται οι Ελαμπντελαουί, Κούτρης, Οτζίτζα, Ρομαό. 

Ανέβασε ρυθμό ο Ταχτσίδης, αλλά δεν υπολογίζεται ακόμη για την αποστολή, ενώ δικαίωμα συμμετοχής δεν έχει ο Μπεν. 

Αναλυτικά τα ονόματα των παικτών που επέλεξε ο Μπέσνικ Χάσι, για την 20μελή αποστολή: Ανδρούτσος, Ανσαριφάρντ, Καρσελά, Σισέ, Φιγκέιρας, Φορτούνης, Γιαννιώτης, Ζιλέ, Καπίνο, Μανθάτης, Μάριν, Μάρτινς, Μίλιτς, Νικολάου, Πάρντο, Ρέτσος, Σεμπά, Σιώπης, Βούκοβιτς, Ζντιέλαρ. 

Βάσει, λοιπόν, των δεδομένων που έχουν διαμορφωθεί, Βούκοβιτς, Φιγκέιρας, Μίλιτς, Σιώπης και Ανσαριφάρντ αναμένεται να είναι στο βασικό σχήμα για το αυριανό ματς κόντρα στους Θεσσαλούς.

Πηγή: sport-fm.gr

Ουκρανικό, Συρία και ενέργεια στην ατζέντα του Φιντάν στη Μόσχα

Καταργείται ο ΟΠΕΚΕΠΕ, όλες οι αρμοδιότητες για τις αγροτικές επιδοτήσεις περνούν στην ΑΑΔΕ

Τραμπ: Ο Πούτιν «παίζει με τη φωτιά»

Α. Τσίπρας: Πρέπει να επιβάλουμε άμεσα κυρώσεις στο Ισραήλ, αν θέλουμε να μιλάμε για αξίες

Μέτρα για αξιοποίηση του αποθέματος των ακινήτων: Στο τραπέζι η υποχρεωτική πληρωμή ενοικίων μέσω τραπεζικού συστήματος

Το Ηνωμένο Βασίλειο αναμένεται να ζητήσει από το Κόσοβο συμφωνία για «κέντρα επιστροφής» μεταναστών

«Έξυπνο» οδοντικό νήμα μετρά τα επίπεδα της ορμόνης του άγχους

Λεμονάτα μανιτάρια στο τηγάνι χωρίς λάδι