Με γκολ του Λουκάκου το Βέλγιο, 1-0 την Κροατία

07/06/2021 | 08:42

 

Το Βέλγιο επικράτησε 1-0 της Κροατίας στις Βρυξέλλες σε φιλικό παιχνίδι λίγες ημέρες πριν από την έναρξη του Euro 2020. Την αναμέτρηση έκρινε το γκολ του Ρομέλου Λουκάκου στο 39’. Οι Βέλγοι είχαν διπλό δοκάρι στο 31’ σε προσπάθεια αρχικά του σκόρερ και στη συνέχεια του Καράσκο.

Οι «κόκκινοι διάβολοι», που προέρχονταν από την ισοπαλία (1-1) με την Ελλάδα, στο ίδιο γήπεδο, την περασμένη Πέμπτη, ολοκλήρωσαν νικηφόρα την προετοιμασία τους για τα τελικά του EURO 2020, κατακτώντας μια νίκη που θα τονώσει την ψυχολογία τους.

Ο Ρομπέρτο Μαρτίνεθ χρησιμοποίησε τους Κουρτουά, Αλντερβάιρελντ, Ντενάγερ, Βερτόνγκεν (46΄ Βερμάελεν), Καστάν, Τίλεμανς, Ντεντόνκερ (81΄ Εντέν Αζάρ), Τσαντλί (71΄ Τοργκάν Αζάρ), Μέρτενς (68΄ Βανάκεν), Λουκάκου, Καράσκο (81΄ Ντοκού).

Η Κροατία του Ζλάτκο Ντάλιτς έπαιξε με τους Λιβάκοβιτς, Βρσάλικο, Βίντα, Καλέτα-Καρ, Μπάριτσις (46΄ Γκβαρντιόλ), Μόντριτς (61΄ Πάσαλιτς), Μπρόζοβιτς, Κόβατσιτς (62΄ Βλάσιτς), Ρέμπιτς (62΄ Κράμαριτς), Πέτκοβιτς (70΄ Μπρέκαλο), Πέρισιτς (80΄ Όρσιτς).

https://www.zougla.gr/

Πάτρα: Άγριο ξύλο μεταξύ ανηλίκων – Ένας 14χρονος στο νοσοκομείο

Έρευνα: Αυτές οι γυναίκες είναι πιο πιθανό να έχουν απατήσει τον σύντροφό τους

Πάτρα: Χειροπέδες σε τέσσερα άτομα μετά από καταδίωξη

Αγοράζει μετοχές στην ομάδα μπάσκετ της Νάπολι ο Σακίλ Ο’ Νιλ

Greek Basketball League: Έμεινε κατηγορία το Μαρούσι, υποβιβάστηκε το Λαύριο

Αχαΐα: Άρπαξαν τσάντα με χιλιάδες ευρώ

Ανδρέας Φίλιας: Στον Άγιο Νικόλαο Σπάτα με τον Γιώργο Αυτιά

Τελεσίγραφο Τραμπ και Ευρωπαίων ηγετών σε Ρωσία για την εκεχειρία – Αρνητική η πρώτη αντίδραση του Κρεμλίνου