Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η Ημερίδα Συνεχιζόμενης Ιατρικής Εκπαίδευσης υπό την αιγίδα της Ιατρικής Εταιρείας Δυτικής Ελλάδας και Πελοποννήσου και των γενικών ιατρών ΕΚΟΓΕΝΙΑ, στο ξενοδοχείο “Βυζαντινόν” στις 5 Απριλίου, στην Πάτρα.
Στην ημερίδα απεύθυναν χαιρετισμό ο Αντιπεριφερειάρχης Αχαΐας κος Χαράλαμπος Μπονάνος και η Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Πατρών κα Άννα Μαστοράκου.
Οι ομιλητές, διακεκριμένοι επιστήμονες υγείας κα Τσουβαλτζίδου Θωμαέλλα, γενική ιατρός, η κα Φωτεινή Γιαννακοπούλου, ψυχίατρος, ο κος Γραμμέλης Βασίλειος, παθολόγος, η κα Συροκώστα Ιουλία, παθολόγος -λοιμωξιολόγος και ο ομότιμος καθηγητής καρδιολογίας κος Χάχαλης Γεώργιος ανέπτυξαν σημαντικά ιατρικά θέματα που αντιμετωπίζει ο ιατρός της πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας.

Η ημερίδα ανέδειξε την σημαντικότητα της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας στην Ελλάδα και τους τρόπους μέσα από τους οποίους θα αναπτυχθεί περισσότερο με γνώμονα πάντα την αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών υγείας του κοινωνικού συνόλου.



