Με επιτυχία η συμμετοχή του Ι.Ο. Πατρών στο Οpen Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ιστιοπλοΐας ILCA 4

29/10/2025 | 15:11

Το Οpen Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ιστιοπλοΐας στην κατηγορία ILCA 4, που διοργανώθηκε από 23 – 28 Οκτωβρίου 2025, από τον Ναυτικό Όμιλο Βουλιαγμένης (Ν.Ο.Β.) και διεξήχθη υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας, χαρακτηρίστηκε από τις περισσότερες συμμετοχές σε τέτοιο αγώνα.

231 αθλητές από 47 Ομίλους από την Ελλάδα, και 17 ξένες συμμετοχές από τη Βουλγαρία, τη Δανία, την Εσθονία, την Κύπρο, τη Μάλτα, την Ουγγαρία, τη Σιγκαπούρη και το Χονγκ Κονγκ.

Αυτό συνέβαλε ώστε να γίνει ένας πολύ δυνατός αγώνας που παρακολούθησαν χιλιάδες φίλοι του αθλήματος σε ολόκληρο τον κόσμο από τη ζωντανή μετάδοση του στο κανάλι της Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας στο You Tube.

H αγωνιστική ομάδα του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Πατρών παρά την απουσία λόγω τραυματισμού του Ιωάννη Αργυρού, συμμετείχε με την Κωνσταντίνα Δούσκα και την Αριάδνη  Νταγκουνάκη, τον Παναγιώτη και τον Φίλιππο – Άγγελο Κουτσουρόπουλο με την συνοδεία του προπονητή του Ομίλου, Γιώργο Χατζηκωνσταντίνου. 

Με επιτυχία η συμμετοχή του Ι.Ο. Πατρών στο Οpen Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ιστιοπλοΐας ILCA 4

Σε σύνολο 85 κοριτσιών η Κωνσταντίνα Δούσκα μπήκε στις 10 καλύτερες αθλήτριες στην γενική και στην 4η θέση στην κατηγορία κάτω των 16 ετών, εάν και το αποτέλεσμα διαμορφώθηκε μόλις στην τελευταία ιστιοδρομία, δίνοντας μάχη στις θέσεις από 2η – 4η.  Καλή εμφάνιση και από την Αριάδνη Ντακουνάκη που κατέλαβε την 33η  θέση στην γενική. Σε σύνολο 145 αγοριών ο Παναγιώτης Κουτσουρόπουλος και ο Φίλιππος – Άγγελος Κουτσουρόπουλος αγωνίστηκαν στον αργυρό στόλο με καλές εμφανίσεις, 111η και 121η  θέση αντίστοιχα.

Το Δ.Σ. του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Πατρών συγχαίρει τους αθλητές και τον προπονητή για την καλή εμφάνιση της ομάδας.  

Με επιτυχία η συμμετοχή του Ι.Ο. Πατρών στο Οpen Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ιστιοπλοΐας ILCA 4

Μέγας χορηγός Ι.Ο. Πατρών, Super Cargo!

ΝΕΟΤΕΡΑ: Ένας νεκρός από το τροχαίο στο Λάππα Δυτικής Αχαΐας – Δύο σοβαρά τραυματίες – Μικροεπεισόδια στο σημείο – ΦΩΤΟ

Οι “έξυπνες” κάμερες μπήκαν και στην Πάτρα – Σε ποια σημεία θα μας καταγράφουν

Πάτρα: Άνοιξε η κυκλοφορία στο μπλόκο της Περιμετρικής-Οι αγρότες παρέδωσαν δύο λωρίδες μετά από συμφωνία μα την Αστυνομία-Πώς θα γίνεται η κυκλοφορία-ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Ξεκινάει σήμερα το πρόγραμμα για την παχυσαρκία με 30.000 δικαιούχους – Ποιοι θα λάβουν σήμερα και αύριο SMS

Πάτρα: “Τρίτωσε” το κακό το βράδυ των Χριστουγέννων! Τροχαίο στην Οβρυά – Στο Νοσοκομείο παιδάκι (ΦΩΤΟ)

Κλειστή η Περιμετρική μέσα στις γιορτές από τους αγρότες – Έπεται κυκλοφοριακή κατάρρευση στην Πάτρα!

Πάτρα: ΙΧ “καρφώθηκε” σε πινακίδα εμπορικού κέντρου (ΦΩΤΟ)

Δυτική Αχαΐα: 16χρονος ο νεκρός του τροχαίου στην παλαιά Πατρών-Πύργου – 17χρονος ανάμεσα στους τραυματίες