Με άνοδο 1% έκλεισε η Wall Street τον Απρίλιο

29/04/2017 | 09:14

Με πτώση έκλεισαν την Παρασκευή οι αμερικανικοί δείκτες, καθώς οι επενδυτές αξιολογούν τα εταιρικά αποτελέσματα τριμήνου και τα μακροοικονομικά στοιχεία. Ωστόσο, για τον Απρίλιο η Wall Street έκλεισε με άνοδο 1%.

Ο Dow Jones έκλεισε με πτώση 0,19% στις 20.940 μονάδες με την Intel και την Goldman Sachs να καταγράφουν τις μεγαλύτερες απώλειες. Ο S&P 500 έκλεισε με πτώση 0,19% στις 2.384 μονάδες με τις χρηματοοικονομικές μετοχές και τις τηλεπικοινωνίες να καταγράφουν τις μεγαλύτερες απώλειες. Με οριακή πτώση 0,02% στις 6.047 μονάδες έκλεισε ο Nasdaq. O τεχνολογικός δείκτης κατέγραψε τον έκτο διαδοχικό μήνα κερδοφορίας.

«Τα εταιρικά αποτελέσματα είναι λίγο απογοητευτικά όμως αυτό είναι λογικό δεδομένης της εποχικότητας που βλέπουμε συνήθως το α’ τρίμηνο. Απλά υπήρχε η ελπίδα ότι η καταναλωτική και η επιχειρηματική εμπιστοσύνη θα μεταφραζόταν και σε μεγαλύτερη ανάπτυξη των μεγεθών» σχολιάζει ο Σάμερ Σαμάνα, στρατηγικός αναλυτής στο Ινστιτούτο Wells Fargo Investment.

Στο «μέτωπο» των μακροοικονομικών η αμερικανική οικονομία αναπτύχθηκε κατά 0,7% το α’ τρίμηνο, έναντι εκτιμήσεων των οικονομολόγων για ανάπτυξη 1,2%.

«Τι Ψυχή θα Παραδώσεις, Μωρή; – Μέρος Πρώτο» – Έρχεται στη μεγάλη οθόνη

Πάτρα: Στη φυλακή οι δύο από τους τρεις “νταήδες” των πεζόδρομων – Είχαν γίνει ο φόβος και ο τρόμος για τους πολίτες

Τραγωδία στην Αχαΐα: 48χρονος κατέρρευσε στο κυνήγι μπροστά στα μάτια του πατέρα του

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ-Πάτρα: Άνδρες γνωστοί στη “νύχτα” έδωσαν ραντεβού για να λύσουν τις διαφορές τους-Στη θέα του όπλου ο ένας εμβόλισε μοτοσικλέτα-Συνελήφθησαν τρία άτομα

Περιτονίτιδα και ισχαιμικό επεισόδιο έδειξε η νεκροψία του 43χρονου μποξέρ που γρονθοκόπησε ορθοπεδικό στο Αίγιο

Aποκλειστικό: Με δράση και καταγωγή από την Αχαΐα ο «Έλληνας Εσκομπάρ» της κοκαΐνης

Αχαΐα: Την λήστεψαν οι συγγενείς, την βίασε ο ξάδελφος!

Σήμερα η κηδεία του 43χρονου Περικλή που κατέληξε στο Νοσοκομείο Αιγίου-Είχε κατηγορηθεί για επίθεση σε γιατρό του ίδιου Νοσοκομείου