Με αγιασμό ξεκίνησε η νέα χορευτική χρονιά στον Παγκαλαβρυτινό Σύλλογο

22/10/2024 | 18:05

Με θρησκευτική κατάνυξη και αισιοδοξία, ο Παγκαλαβρυτινός Σύλλογος υποδέχθηκε την έναρξη της νέας χορευτικής χρονιάς 2024-2025, την Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2024, το βράδυ όπου πραγματοποιήθηκε ,Αγιασμός των χορευτικών τμημάτων του Παγκαλαβρυτινού συλλόγου στους χώρους του Στρουμπείου σχολείου , όπου στεγάζονται τα χορευτικά τμήματα του Συλλόγου.Τον αγιασμό τέλεσε ο πατήρ Βασίλειος Πατσός, ευχόμενος σε όλους καλή και δημιουργική χρονιά γεμάτη χορό και παράδοση. Μετά τον αγιασμό, ακολούθησε μια βραδιά γεμάτη χορό, όπου τα μέλη του Συλλόγου είχαν την ευκαιρία να συναντηθούν, να ανταλλάξουν ευχές και να ξεκινήσουν τις προετοιμασίες για τη νέα χορευτική σεζόν.

Ο Πρόεδρος Φώτης Παπαθεοδώρου καθώς και τα μέλη του ΔΣ καλωσόρισαν όλα τα μέλη παλιά και νέα στην μεγάλη οικογένεια του Παγκαλαβρυτινού συνεχίζοντας όλοι μαζί το όμορφο ταξίδι στην παράδοση,

Ο Παγκαλαβρυτινός Σύλλογος εκφράζει τις θερμές του ευχαριστίες προς τη διευθύντρια του 2ου Δημοτικού Σχολείου, κα Φραντζή Πηνελόπη, την προϊσταμένη του 15ου Νηπιαγωγείου, κα Παγανιά Γεωργία, καθώς και τον Σύλλογο Γονέων για τη συνεχή στήριξη τους.

Καλή χρονιά.

Πάτρα: Λήξη συναγερμού για τη νεαρή που απειλούσε να πέσει από ταράτσα – ΝΕΟΤΕΡΑ (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Βρέθηκε η τσάντα της 16χρονης Λόρας στου Ζωγράφου – Καλοστημένο σχέδιο για να φύγει από το σπίτι της “βλέπουν” οι αρχές

Πάτρα: 50χρονος έβαλε τέλος στη ζωή του – Βρέθηκε νεκρός με τραύμα από μαχαίρι

Πάτρα: Στην κυκλοφορία ξανά από την Πέμπτη η Περιμετρική

“Πάτρα Ενωμένη”: Κοσμοσυρροή στην εκδήλωση για την κοπή πίτας της παράταξης – Κ. Σβόλης: “Το 2028 θα είμαι εκ νέου υποψήφιος για το Δήμο” (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

Πάτρα: Το «θρίλερ» με την εξαφάνιση της 16χρονης Λόρας – Τι λένε ο πατέρας και η φίλη της αγνοούμενης

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ στιγμές στον “αέρα” – Ο Θ. Κατερινόπουλος έσωσε σε live μετάδοση τον άνδρα που απειλούσε να πέσει από κτίριο στην Ομόνοια (ΒΙΝΤΕΟ)

Πάτρα: Κορυφώνεται η αγωνία για την 16χρονη Λόρα που αγνοείται – Το μήνυμα της οικογένειάς της