Μαξίμου: Αδιανόητο να γίνονται εκλογές κάθε τρεις μήνες

09/02/2016 | 07:06

Δεν μπορεί να γίνονται εκλογές κάθε τρεις μήνες, είναι αδιανόητο να γίνουν εκλογές, σχολίασε κυβερνητική πηγή από το Ιράν.

Αναφερόμενο το ίδιο στέλεχος στην στάση των αγροτών, χαρακτήρισε εγωιστικό το γεγονός ότι δεν προσέρχονται στο τραπέζι του διαλόγου, συμπληρώνοντας ότι η πρόταση νόμου τους ευνοεί.

«Δεν υπάρχει τίποτα να δώσει η κυβέρνηση, γιατί η συζήτηση γίνεται πάνω σε μία πρόταση νόμου και όχι σε νομοσχέδιο, που αφορά όλη την κοινωνία, τους άνεργους, τους χαμηλοσυνταξιούχους. Αυτοί δεν έχουν φωνή;» είπε χαρακτηριστικά η ίδια πηγή.

Σε ερώτηση αν ανησυχεί για την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί, η ίδια πηγή υπογράμμισε ότι ανησυχεί για το προσφυγικό, για την αξιολόγηση και να προχωρήσει η Ελλάδα στην ανάπτυξη μέσα από μια ενεργητικά πολυδιάστατη εξωτερική πολιτική.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

Σβίγκου: Προκαλεί η κυβέρνηση με την τροπολογία για offshore

Περήφανοι οι Κυριάκος και Μαρέβα Μητσοτάκη στην αποφοίτηση του γιου τους

Αγρίνιο: Βρήκαν τον “σπάιντερμαν” που είχε ρημάξει διαμερίσματα σκαρφαλώνοντας σε σωλήνες

Πάτρα – Ληστεία με την απειλή …ψαλιδιού: Ακόμα αναζητείται ο δεύτερος συνεργός

«Πιθανή» η συνάντηση Πούτιν – Ζελένσκι υπό προϋποθέσεις

Ηλεία: Συλλήψεις για ναρκωτικά

Μπιφτέκια γαλοπούλας

Ρωσοαραβική σύνοδο κορυφής οργανώνει ο Πούτιν