Μαθήτρια Γυμνασίου κατήγγειλε τον πατέρα της για σεξουαλική κακοποίηση

15/02/2025 | 22:57

Αποτροπιασμό προκαλεί υπόθεση καταγγελλόμενης σεξουαλικής κακοποίησης μαθήτριας γυμνασίου από τον πατέρα της, σε περιοχή του νομού Ηρακλείου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Cretalive.gr, το κορίτσι φέρεται να άνοιξε την καρδιά του στην ψυχολόγο του σχολείου και κατόπιν των όσων σοκαριστικών εξομολογήθηκε, στην υπόθεση ενεπλάκη η Αστυνομία.

Οι ίδιες πηγές ενημέρωσης αναφέρουν ότι ο πατέρας, ένας 40χρονος κρητικός, συνελήφθη την Παρασκευή στο πλαίσιο του αυτοφώρου για το αδίκημα της ενδοοικογενειακής απειλής, ωστόσο το υπόβαθρο της υπό διερεύνησης υπόθεσης είναι πολύ πιο σοβαρό, σοκαριστικό και «σκοτεινό».

Δημοσιογραφικές πηγές αναφέρουν ότι σε βάρος του πατέρα έχει ασκηθεί κακουργηματική ποινική δίωξη και πήρε προθεσμία να απολογηθεί την Τετάρτη ενώπιον της αρμόδιας ανακρίτριας Ηρακλείου.

ΕΚΤΑΚΤΟ – Ασύλληπτη τραγωδία στην Πάτρα: Δύο νεκροί νεαρής ηλικίας μετά από σοκαριστικό τροχαίο στην Παραλία (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Θρήνος στο διαδίκτυο για τα παιδιά που χάθηκαν στο τροχαίο! Συντετριμμένοι οι φίλοι τους (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: “Ξηλώθηκε” μπαλκόνι από τους θυελλώδεις ανέμους – ΦΩΤΟ

Πάτρα: Αυτό είναι το 25χρονο παλικάρι που έχασε τη ζωή του σε τροχαίο στη Γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου

Σοκαρισμένη η Πάτρα από το τραγικό τροχαίο – Ποια είναι τα δύο παιδιά που έχασαν την ζωή τους, 19 και 17 ετών!

Πάτρα: Λουλούδια και κεράκια για το Νίκο και την Αγγελική στον τόπο της ανείπωτης τραγωδίας – “Παγωμένη” Κυριακή για την πόλη (ΦΩΤΟ)

ΣΟΚ στη Δυτική Αχαΐα: “Έσβησε” στα 45 της η Παναγιώτα Αρβανίτη – Παναγιωτοπούλου

Πάτρα: Αναστάτωση σε συρμό του Προαστιακού – Άνδρας παρενόχλησε σεξουαλικά ανήλικο κορίτσι, συνελήφθη από την ΕΛ.ΑΣ