Μαθητές του Πειραματικού Δημοτικού του Πανεπιστημίου Αθηνών εκθέτουν τις δημιουργίες τους

11/09/2017 | 17:04

Δοκίμασαν, γνώρισαν, διερεύνησαν, εμπνεύστηκαν και δημιούργησαν, και από σήμερα οι μικροί μαθητές του Ομίλου Εικαστικών του Πειραματικού Σχολείου του Πανεπιστημίου Αθηνών μοιράζονται τα έργα τους με το κοινό, στην έκθεση που εγκαινιάζεται απόψε στο πολιτιστικό κέντρο «Μελίνα».

Πρόκειται για τις δημιουργίες 36 μαθητών της Β’, της Γ’ και της Δ’ δημοτικού, οι οποίοι ασχολήθηκαν με τα εικαστικά και στη διάρκεια της σχολικής χρονιάς πειραματίστηκαν με διάφορα υλικά και άφησαν την έμπνευση να τους οδηγήσει στα μονοπάτια της δημιουργίας.

peiramatiko_a3.jpg

Στο πλαίσιο του Ομίλου Εικαστικών του Πειραματικού Δημοτικού του Πανεπιστημίου Αθηνών, εκπονήθηκε και πρόγραμμα με τίτλο «Το παιδί, η πόλη και τα μνημεία», σε συνεργασία με τον δήμο Αθηναίων.

Με την υποστήριξη του δήμου διοργανώνεται και η έκθεση, την οποία επιμελήθηκαν οι εκπαιδευτικοί, υπεύθυνοι του Ομίλου, Αγγελική Μέντζα και Δημήτρης Ζαφειρίου. Τα εγκαίνια θα γίνουν απόψε στις 19:00 και οι δημιουργίες των μικρών καλλιτεχνών θα φιλοξενηθούν στο πολιτιστικό κέντρο «Μελίνα» έως και την Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου.

Το πολιτιστικό κέντρο «Μελίνα» βρίσκεται στην οδό Ηρακλειδών 66 στο Θησείο και οι ώρες επισκέψεων της έκθεσης είναι από τις 10 το πρωί έως τις 8 το βράδυ.

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Διάρρηξη σε σπίτι γνωστού Πατρινού με μεγάλη λεία – Αφαίρεσαν μέχρι και συλλεκτική πένα με την υπογραφή του Τζον Κένεντι!

Αχαΐα: Την λήστεψαν οι συγγενείς, την βίασε ο ξάδελφος!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Βαρύ χτύπημα της Ασφάλειας Πάτρας σε συμμορία απατεώνων-Απέσπασαν πάνω από 120.000 ευρώ-Συνελήφθη γυναίκα, “στο κόλπο” και ενεχυροδανειστήρια της πόλης

Πάτρα: Νταλίκα διέλυσε βανάκι πάνω σε μάντρα! ΦΩΤΟ

Πάτρα: 46χρονος κατέρρευσε μέσα στο σπίτι του και κατέληξε

Πάτρα: Άμεση σύλληψη από την ΕΛ.ΑΣ του επίδοξου ληστή του μίνι μάρκετ

Αχαΐα: Στα ίχνη της ΕΛ.ΑΣ σκληρή συμμορία – Τα μέλη της εμπλέκονται σε τουλάχιστον μία ληστεία και μία διάρρηξη οικίας

Πάτρα: Παρέσυρε 27χρονη αστυνομικό με το ΙΧ της