Μαρτυρικός θάνατος για 92χρονη – Κάηκε ζωντανή μέσα στο σπίτι της

25/11/2022 | 12:44

Ανείπωτη τραγωδία εκτιλύχθηκε σήμερα το πρωί λίγο πριν τις 9 στην Κόνιτσα όταν από φωτιά που εκδηλώθηκε σε σπίτι του οικισμού μία 92χρονη εντοπίστηκε απανθρακωμένη .

Αστυνομία και Πυροσβεστική έσπευσαν στο σημείο ,σπάζοντας από κοινού την πόρτα της οικίας με την άτυχη ηλικιωμένη να εντοπίζεται χωρίς τις αισθήσεις της .

Η γυναίκα η οποία σύμφωνα με πληροφορίες του epirus-tv αντιμετώπιζε κινητικά προβλήματα προφανώς εγκλωβίστηκε μέσα στο σπίτι όπου διέμενη μόνη της βρίσκοντας τραγικό θάνατο.

Για την κατάσβεση της φωτιάς επιχείρησαν 10 πυροσβέστες με 5 οχήματα ενώ τα ακριβή αίτια ερευνώνται από το ανακριτικό τμήμα της Π.Υ Κόνιτσας.

Μπήκαν στην Πάτρα οι αγρότες με τρακτέρ – Έκλεισαν την Περιμετρική, έβγαλαν με τα χέρια περιπολικό από το δρόμο (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

ΕΚΤΑΚΤΟ: Ισχυρή σεισμική δόνηση “κούνησε” την Πάτρα – Αισθητός σε όλη την Αχαΐα – Δείτε το επίκεντρο

Ουρές οχημάτων στην Περιμετρική της Πάτρας – Κλειστός επ’ αόριστον ο δρόμος από τους αγρότες, πρόταση στο τραπέζι για κινητοποίηση στη Γέφυρα την Τρίτη (ΦΩΤΟ)

Επεισόδια στη Γέφυρα Ρίου Αντιρρίου: H Αστυνομία μπλόκαρε τα τρακτέρ, πέρασαν πεζοί οι αγρότες, ξύλο, χημικά και χρήση κρότου-λάμψης (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) – ΝΕΟΤΕΡΑ

Σοκαριστικό τροχαίο στο κέντρο της Πάτρας: Ο δικυκλιστής εκφενδονίστηκε πάνω σε ΙΧ (ΦΩΤΟ)

Τραγωδία στην Αχαΐα: Το ΙΧ έφυγε από τον δρόμο – Ένας νεκρός, ένας τραυματίας

Τραγωδία σε παράδρομο της Ιόνιας Οδού – Νεκρός Πατρινός οδηγός φορτηγού μετά από ανατροπή (ΦΩΤΟ)

Ολυμπία Οδός: Το 2026 ξεκινά η προσπάθεια χρηματοδότησης για το τμήμα Πύργος-Καλό Νερό-Τσακώνα