Μαρσέιγ: Πήρε δανεικό τον Μπενασέρ από τη Μίλαν

04/02/2025 | 13:17

Η Μαρσέιγ ολοκλήρωσε τις επαφές με τη Μίλαν και ανακοίνωσε την απόκτηση του Ισμαέλ Μπενασέρ, δανεικού έως το τέλος της σεζόν, με οψιόν αγοράς το καλοκαίρι στα 15 εκατ. ευρώ.

Ο 27χρονος Αλγερινός διεθνής αμυντικός μέσος αγωνιζόταν στην ομάδα του Μιλάνου από το καλοκαίρι του 2019, ερχόμενος από την Έμπολι, και είχε 137 συμμετοχές και επτά γκολ με τη φανέλα των «ροσονέρι».

Φέτος όμως δεν ήταν στα πλάνα για την αρχική ενδεκάδα και αποδέχτηκε την πρόταση της Μαρσέιγ για να συνεχίσει την καριέρα του στη Ligue 1.

 

Πινακίδες
10/05/2025 | 21:17

Ζέτα Μακρυπούλια: «Με ενδιέφερε πάρα πολύ ο έρωτας, όλη μου η προσοχή ήταν στραμμένη εκεί»

Μαρκ Ρούτε: Tο ΝΑΤΟ παραμένει στο πλευρό της Ουκρανίας

Ο πολυβραβευμένος σκηνοθέτης Ρίτσαρντ Λίνκλεϊτερ επιστρέφει στο Φεστιβάλ των Καννών

Η ανέξοδη μάσκα ομορφιάς που θα μειώσει την ερυθρότητα στο πρόσωπο σου

Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους οι 13 ανήλικοι που κατηγορούνται ότι ήταν μέλη της «συμμορίας των ακροδεξιών»

Ατρόμητος – ΟΦΗ 0-0: Φινάλε στην έβδομη θέση ο Ατρόμητος

Τάσος Ξιαρχό για την εμφάνιση της Klavdia στην Eurovision 2025: «Δεν μπορώ να ζηλέψω κάτι το οποίο είναι χάλια!»

Λάτσιο – Γιουβέντους 1-1: Σοκ στο τέλος για τη «Μεγάλη Κυρία»