Μαρίνος Σκανδάμης: Να “σώσουμε” το Λύκειο Ερυμανθείας

09/07/2025 | 10:53

Η υπουργική απόφαση για την υποβάθμιση του Λυκείου Ερυμάνθειας προοιωνίζεται τη μελλοντική παύση λειτουργίας του, αφού η κυβέρνηση έχει αποδείξει ότι αποτελεί μέθοδό της αρχικά να απαξιώνει και στη συνέχεια να καταργεί κάθε φορέα που βάζει στόχο της.

Σε χθεσινή συνάντηση φορέων στην Τριταία για την ανατροπή της άδικης και αντιπαιδαγωγικής απόφασης ήταν προσβλητική η απουσία των βουλευτών Αχαΐας της ΝΔ και του Περιφερειάρχη. Πρέπει αυτοί σήμερα όχι απλά να τοποθετηθούν δημόσια υπέρ των γονέων και των μαθητών του σχολείου, αλλά να παρέμβουν για να ανατραπεί μόνιμα η σχετική απόφαση. Αλλιώς το δημοτικό συμβούλιο Ερυμάνθου με ψήφισμά του να στιγματίσει την σιωπή τους.

Φωτιά σε αυτοκίνητο έξω από το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ρίου

Πάτρα: Τροχαίο με δίκυκλο – Εκτινάχθηκε γυναίκα οδηγός (ΦΩΤΟ)

Αναβλήθηκε η εκταφή του γιου του Πάνου Ρούτσι

Πάτρα: Νεαρός καταπλακώθηκε στο πόδι από αυτοκίνητο – Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Το πρώτο δικαστήριο για τα δύο παιδιά που “χάθηκαν” στην Αρέθα – Σοκ στη αίθουσα από την προβολή του βίντεο του τροχαίου

Απίστευτο περιστατικό στην Πάτρα: Γονείς εγκατέλειψαν τον ανήλικο γιο τους με αυτισμό σε κέντρο φροντίδας – Αναζητούνται από την Αστυνομία

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ – Πάτρα: Συνεργείο του ΔΕΔΔΗΕ μπήκε σε αυλή σπιτιού και έκοψε φοίνικα γιατί εμπόδιζε καλώδια! ΦΩΤΟ

Πυροβόλησαν μηχάνημα της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας – Συναγερμός στην ΕΛ.ΑΣ (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)