Μαρίνος Σκανδάμης: Δημόσιος έπαινος σε όσους πάλεψαν στο Γηροκομειό Πατρών

10/07/2024 | 17:21

Με δήλωσή του ο Μαρίνος Σκανδάμης εξαίρει τις προσπάθειες φορέων και κατοίκων για την κατάσβεση της φωτιάς στο Γηροκομειό Πατρών, κάνοντας ειδική αναφορά στον αρχιφύλακα που απεγκλώβισε ηλικιωμένο.

Όλη η δήλωση:

“Ο αρχιφύλακας Δημήτρης Χριστοδουλόπουλος είναι αξιέπαινος όχι μόνογια την πράξητου, αλλά και γιατί μετιςδηλώσειςτου εξέφρασεμεσεμνότητα τοομαδικό πνεύμα που πρέπει να διακατέχει κάθε υπηρεσία του κράτους, αφού αναγνώρισε την συμβολή πολλών συναδέλφωντου στηνπροσπάθεια απεγκλωβισμού ανθρώπωνσεκίνδυνοστημεγάληφωτιά του Γηροκομείου. Να πούμεμπράβοκαι στοπυροσβεστικό σώμα που πέρα από τηνκατάσβεση,είχετογενικό συντονισμό και τηνευθύνητηςεκκένωσηςπρος ασφαλή σημεία. Κοντά σε αυτό συγχαρητήρια αξίζουνκαι στουςεποχικούςπυροσβέστες, στουςεθελοντές, στοΔήμο, στοπροσωπικό νοσοκομείου και ιδρυμάτων, σεκατοίκουςκαι φορείς. Ας μη νξαναζήσουμεκάτι τέτοιο”.

Κέικ red velvet
20/02/2026 | 09:42

Πάτρα: Έφυγε από τη ζωή ο γνωστός επιχειρηματίας της εστίασης Αντώνης Λάγιος

Τραγωδία στην Πάτρα: Δύο αδελφές βρέθηκαν νεκρές στο σπίτι τους

Αχαΐα: Νεαρός βρέθηκε κρεμασμένος σε θερμοκήπιο – Κινητοποίηση της ΕΛ.ΑΣ

Μεγάλη φωτιά σε πτηνοτροφική μονάδα στη Δυτική Αχαΐα – Ακούστηκαν εκρήξεις (ΦΩΤΟ) – ΝΕΟΤΕΡΑ

Ακτή Δυμαίων: Άνοιξε το ρεύμα προς Πάτρα – Απειλούνται σπίτια, νερό και στα κάθετα δρομάκια (ΦΩΤΟ)

Ονόματα πασίγνωστων Πατρινών στη δικογραφία για το κύκλωμα παράνομου στοιχηματισμού – Διακινούσαν τεράστια “μαύρα” ποσά, κυκλοφορούσαν με πανάκριβα αυτοκίνητα (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: “Έφυγε” από την ζωή ο “γίγαντας” της πυγμαχίας Αλέξης Πεφάνης

Κακοκαιρία – Πάτρα: Ζητήθηκε η εκκένωση σπιτιού, εξαιτίας της κατολίσθησης