Μαρινάκης σε Κωνσταντοπούλου: Ήταν επιλογή σας να υπερασπιστείτε τον βιαστή, μην το παίζετε προστάτιδα των γυναικών

19/06/2025 | 19:33

Απάντηση στους ισχυρισμούς της κυρίας Κωνσταντοπούλου έδωσε ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργό Παύλος Μαρινάκης λέγοντας μεταξύ άλλων η Πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας επιβεβαίωσε ότι υπήρξε συνήγορος του «βιαστή με την τυρόπιτα». 

«Άκουσα την απάντηση του δικηγόρου που διαβάσατε. Επιβεβαιώσατε τον κ. Φλωρίδη. Επιβεβαιώθηκε ότι είχατε αυτόν τον εντολέα. Σας λέω κάτι ως δικηγόρος. Είναι αυτονόητο δικαίωμα του κατηγορούμενου να έχει υπεράσπιση και δικαίωμα των δικηγόρων να την προσφέρουν. Κανείς δεν σας κατηγορεί επειδή εξακολουθείτε να δικηγορείτε. Ως δικηγόρος σε αναστολή σας λέω ότι πολύ καλά κάνετε. Από την στιγμή όμως που επιλέγετε να μπείτε στην πολιτική και από την στιγμή που κατηγορείτε βουλευτές ως δολοφόνους, τον πρωθυπουργό ότι συγκαλύπτει λαθρέμπορους και όλη την κυβέρνηση ως εγκληματίες θα δεχθείτε και εσείς κριτική. Δεν μπορείτε να το παίζετε προστάτιδα των γυναικών και να μην δέχεστε κριτική για το θέμα αυτό. Δεν ήσασταν από εισαγγελική λίστα διορισμένη στον πελάτη. Θα μπορούσατε να μην τον αναλάβετε αν είστε τόσο ευαίσθητη με τα γυναικεία δικαιώματα».

Ο κ. Μαρινάκης τόνισε παράλληλα ότι το «χειρότερο» δεν είναι η υπεράσπιση του βιαστή από την κα Κωνσταντοπούλου αλλά η στήριξη του νόμου Παρασκευόπουλου που έβγαλε εκτός φυλακής τον εντολέα της.

Ο κ. Μαρινάκης υποστήριξε δε ότι η κα Κωνσταντοπούλου ακολουθεί την τακτική του rebranding που εφαρμόζει και ο Αλέξης Τσίπρας.


Μαρινάκης: Δείτε πώς συνδέεται όλη η διαχείριση των Τεμπών με τον πελάτη σας.

Κωνσταντοπούλου: Ποιον πελάτη μου;

Μαρινάκης: Τον πελάτη σας τον βιαστή. Τον εντολέα σας. Όπου και να πάτε, πάντοτε θα μοιάζετε με τον Τσίπρα. Σας άκουγα και προσπαθούσα να θυμηθώ τι μου θυμίζετε. Αυτό που κάνετε είναι rebranding. Ξεκινήσατε με τις καρδούλες και συνεχίσατε με όλα τα υπόλοιπα. Προσπαθείτε να μας δείξετε ότι είστε κάτι άλλο και διαφορετικό.

Αναφορικά με τις καταγγελίες της κυρίας Καρυστιανού είπε:

«Έχω απόλυτο σεβασμό σε μια μάνα που έχει χάσει το παιδί της. Δεν είμαστε αρνητικοί σε κάτι που λέγεται σε δημόσιο διάλογο» και πρόσθεσε: «Όταν λέμε ότι κάποιος θέλει να σκοτώσει τα παιδιά λέμε ποιος είναι αυτός. Αλλιώς οι πολιτικοί να μην πετάμε λάσπη στον ανεμιστήρα».

protothema.gr

ΣΟΚ: 21χρονος κατέρρευσε μπροστά στον υπολογιστή του – Θρήνος στην Εγλυκάδα Πατρών

Πάτρα: Βρέθηκε νεκρός έξω από το σπίτι του – Τι “βλέπει” η ΕΛ.ΑΣ

Πάτρα: Πέθανε ο δολοφόνος της Κωνσταντίνας Κουλούρη και της Ρεγγίνας Παπανδρέου

Πάτρα: Θλίψη για τον θάνατο του “γάτου” Νίκου Παπαδημητρόπουλου

Σοκ στην Πάτρα: Έφυγε από τη ζωή την ώρα του ρεπορτάζ ο κάμεραμαν του ΑΝΤ1 Γιώργος Παυλάκης

Σήμερα το τελευταίο αντίο στον περιφερειακό σύμβουλο Άρη Τηλιγάδη, που “έφυγε” μετά από μάχη με ασθένεια

Αχαΐα: «Έφυγε» αιφνίδια στα 51 του χρόνια ο γιατρός Αιμίλιος Τζούδας

Πάτρα: “Φως” στα αίτια θανάτου του 21χρονου στην Εγλυκάδα, που κατέρρευσε μπροστά στον υπολογιστή του – Σήμερα η νεκροψία