Μαρινάκης σε Κασσελάκη για Νίκο Παππά: «Σε ένα κανονικό κόμμα η διαγραφή του θα ήταν αυτονόητη»

18/08/2024 | 12:50

Τη διαγραφή του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Νίκου Παππά, ζητά μετά τη Νέα Δημοκρατία και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης, ο οποίος κατηγορεί τον πρόεδρο του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης Στέφανο Κασσελάκη ότι την ώρα που σπάει «κάθε ρεκόρ αναρτήσεων, φωτογραφιών και βίντεο, δεν αφιέρωσε ούτε λίγα λεπτά για να ζητήσει έστω μία συγγνώμη στους δεκάδες χιλιάδες αστυνομικούς και τις οικογένειές τους για τη χυδαία και απειλητική συμπεριφορά του ευρωβουλευτή του Νίκου Παππά».

Συγκεκριμένα ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ και κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης αναφέρει: «Ο λαλίστατος κ. Κασσελάκης που, ειδικά αυτές τις ημέρες, έχει σπάσει κάθε ρεκόρ αναρτήσεων, φωτογραφιών και βίντεο, δεν αφιέρωσε ούτε λίγα λεπτά για να ζητήσει έστω μια συγγνώμη στους δεκάδες χιλιάδες αστυνομικούς και τις οικογένειές τους για την χυδαία και απειλητική συμπεριφορά του ευρωβουλευτή του Νίκου Παππά.

Σε ένα κανονικό κόμμα η διαγραφή του θα ήταν αυτονόητη. Τέτοιες συμπεριφορές δεν έχουν θέση στη Δημοκρατία μας και οφείλουμε να τις στέλνουμε στο περιθώριο με πράξεις.

Είναι αδιανόητο σε μια εποχή που πολιτεία, πολίτες, ένοπλες δυνάμεις και σώματα ασφαλείας, δίνουμε όλοι μαζί την πιο δύσκολη μάχη ενάντια στις επιπτώσεις της κλιματικής κρίσης, ένας εν ενεργεία εκπρόσωπος της χώρας μας στο Ευρωκοινοβούλιο να απειλεί και να βρίζει με τόσο χυδαίο τρόπο αστυνομικούς που σε πολύ δύσκολες συνθήκες υπερβάλλουν εαυτόν για να είμαστε ασφαλείς.

Κύριε Κασσελάκη, δεν χρειάζονται πολλά λόγια σε τέτοιες περιπτώσεις, παρά μόνο η αυτονόητη απόφαση αποπομπής. Αναμένουμε την απάντησή σας».

Αίγιο: Μεταφέρθηκε ξημερώματα στα δικαστήρια ο 47χρονος που πυροβόλησε 4 παιδιά, για την αποφυγή επεισοδίων

Πάτρα: Χαμός σε σχολική εκδρομή – Επιτέθηκαν σε μαθήτρια και την έστειλαν στο νοσοκομείο

Ο πιο δύσκολος αγώνας για τον πρώην Δήμαρχο Πατρέων Ανδρέα Φούρα – «Ελπίζω πως θα αντέξω»

Προφυλακίστηκε ο 47χρονος που πυροβόλησε τους 4 ανήλικους στο Αίγιο (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Θλίψη στην Πάτρα: Έφυγε από τη ζωή ο Άγγελος Φραντζής σε ηλικία 56 ετών

Αχαΐα: Τα έκανε “γυαλιά καρφιά” στα κρατητήρια – Έσπασε τα υδραυλικά και πλημμύρισε ο τόπος – Είχε συλληφθεί αρνούμενος αλκοτέστ

Πάτρα: Επίθεση με μπογιές και στο γραφείο του αχαιού βουλευτή Ανδρέα Κατσανιώτη

Πάτρα: Απαγόρευσαν το κολύμπι στο Ρίο με απόφαση του 2004 ! Έντονες αντιδράσεις των κατοίκων