Μαρινάκης για Τέμπη: Η κυβέρνηση δεν πρόκειται να μπει εμπόδιο σε καμία έρευνα της Δικαιοσύνης

22/03/2024 | 13:17

Κανείς δεν είναι αθώος a priori επειδή είναι υπουργός ή δεν εξαιρείται του να είναι δυνάμει υποψήφιος επειδή είναι υπουργός, αλλά κανείς δεν είναι a priori ένοχος ή κατηγορούμενος ή ύποπτος επειδή το λέει η κοινή γνώμη ή ένα μέρος αυτής ή η αντιπολίτευση, είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης αναφερόμενος στις ευθύνες του πρώην υπουργού Κώστα Καραμανλή για την τραγωδία των Τεμπών.

Σε συνέντευξή του στους Αταίριαστους του ΣΚΑΙ, ο κ. Μαρινάκης επισήμανε ότι αθώους, ενόχους, υπόπτους και κατηγορουμένους τούς καθορίζει η δικαιοσύνη, ενώ διαμήνυσε πως η κυβέρνηση δεν πρόκειται, σε καμία περίπτωση, να μπει εμπόδιο σε καμία έρευνα.

Παράλληλα, κατήγγειλε την αντιπολίτευση για «χυδαία εργαλειοποίηση του πόνου των ανθρώπων».

Απαντώντας στην καυστική ανάρτηση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανου Κασσελάκη ότι το ένα τζάκι κρύβει το άλλο τζάκι, διερωτήθηκε πού είναι η συγκάλυψη και έκανε λόγο για υποκρισία.

Επέμεινε στον χαρακτηρισμό βδέλλα για να αποκομίσουν πολιτικά οφέλη.

 

Αίγιο: Ο 43χρονος που ξυλοκόπησε γιατρό στο νοσοκομείο την Παρασκευή, πέθανε σήμερα στο ίδιο νοσηλευτικό ίδρυμα! (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο – “Έφυγε” ο γνωστός γκαλερίστας Παναγιώτης Ζέρβας – Αύριο η κηδεία του

Αχαΐα: Άνδρας βρέθηκε νεκρός στην άκρη του δρόμου – Μυστήριο με τα αίτια θανάτου, έρευνα της ΕΛ.ΑΣ

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ-Πάτρα: Άνδρες γνωστοί στη “νύχτα” έδωσαν ραντεβού για να λύσουν τις διαφορές τους-Στη θέα του όπλου ο ένας εμβόλισε μοτοσικλέτα-Συνελήφθησαν τρία άτομα

Πάτρα: Στη φυλακή οι δύο από τους τρεις “νταήδες” των πεζόδρομων – Είχαν γίνει ο φόβος και ο τρόμος για τους πολίτες

«Τι Ψυχή θα Παραδώσεις, Μωρή; – Μέρος Πρώτο» – Έρχεται στη μεγάλη οθόνη

Aποκλειστικό: Με δράση και καταγωγή από την Αχαΐα ο «Έλληνας Εσκομπάρ» της κοκαΐνης

Περιτονίτιδα και ισχαιμικό επεισόδιο έδειξε η νεκροψία του 43χρονου μποξέρ που γρονθοκόπησε ορθοπεδικό στο Αίγιο