Μαρινάκης: Α λα καρτ ακτιβίστρια η Κωνσταντοπούλου, δεν είναι εισαγγελέας

29/03/2025 | 10:57

Ως «αφορμή κάθαρσης» χαρακτηρίζει την υπόθεση των Τεμπών και το αίτημα του Χρήστου Τριαντόπουλου να αχθεί στον φυσικό του δικαστή ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης, σε μια εφ’ όλης συνέντευξη στην εκπομπή Direct με τον Γιώργο Ευγενίδη.

Κατηγορεί, βεβαίως, την αντιπολίτευση για τοξικό κλίμα και παραδέχεται καθυστερήσεις στην αποκατάσταση του αισθήματος ασφαλείας των πολιτών για τον σιδηρόδρομο.

Αναφέρεται στις αλλαγές που θα εισηγηθεί η κυβέρνηση για το άρθρο 86 περί της ευθύνης των υπουργών, λέγοντας ότι οι πολίτες και δικαίως δεν μπορούν να καταλάβουν γιατί ένας πολιτικός θα πρέπει να έχει διαφορετική αντιμετώπιση από έναν πολίτη. Εκφράζει μάλιστα την άποψη ότι θα μπορούσε ένα δικαστικό σώμα να αξιολογεί μια δίωξη που αφορά πολιτικό πρόσωπο, χωρίς να έχουν τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο τα κόμματα.

Εξαπολύει πυρά εναντίον της Ζωής Κωνσταντοπούλου, την οποία κατηγορεί για «ακτιβισμό α λα καρτ», με αφορμή το πρόσφατο περιστατικό, όπου η ίδια δεν έδωσε το χέρι της στον εκπρόσωπο της κυβέρνησης στην παρέλαση της Λάρισας, λέγοντας ότι η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας πήγε μέχρι εκεί με τον αστυνομικό της. Τονίζει επίσης ότι η Πλεύση Ελευθερίας δεν έχει κανένα πρόγραμμα και προσθέτει ότι δεν είναι ούτε ανακρίτρια, ούτε εισαγγελέας.

Αναφέρεται επίσης στα μέτρα της κυβέρνησης για την ενίσχυση των εισοδημάτων και προαναγγέλλει παρεμβάσεις στην άμεση φορολόγηση των μισθωτών, ενώ αναφέρεται και σε όσους πληρώνουν ενοίκια. Απαντά επίσης στην κριτική που δέχεται η κυβέρνηση για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας.

protothema.gr
 

Πάτρα: Λήξη συναγερμού για τη νεαρή που απειλούσε να πέσει από ταράτσα – ΝΕΟΤΕΡΑ (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Βρέθηκε η τσάντα της 16χρονης Λόρας στου Ζωγράφου – Καλοστημένο σχέδιο για να φύγει από το σπίτι της “βλέπουν” οι αρχές

Πάτρα: 50χρονος έβαλε τέλος στη ζωή του – Βρέθηκε νεκρός με τραύμα από μαχαίρι

Πάτρα: Στην κυκλοφορία ξανά από την Πέμπτη η Περιμετρική

“Πάτρα Ενωμένη”: Κοσμοσυρροή στην εκδήλωση για την κοπή πίτας της παράταξης – Κ. Σβόλης: “Το 2028 θα είμαι εκ νέου υποψήφιος για το Δήμο” (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ στιγμές στον “αέρα” – Ο Θ. Κατερινόπουλος έσωσε σε live μετάδοση τον άνδρα που απειλούσε να πέσει από κτίριο στην Ομόνοια (ΒΙΝΤΕΟ)

Πάτρα: Το «θρίλερ» με την εξαφάνιση της 16χρονης Λόρας – Τι λένε ο πατέρας και η φίλη της αγνοούμενης

Ο Ανεστίδης βρίζει χυδαία τον Μητσοτάκη on camera – Άθλιες αισχρότητες (ΒΙΝΤΕΟ)