Μαριέττα Γιαννάκου: Δεν θα πάρω δημόσια θέση υπέρ Μεϊμαράκη ή Μητσοτάκη

31/12/2015 | 23:42

Την πρόθεσή της να μην πάρει δημόσια θέση υπέρ του Βαγγέλη Μεϊμαράκη ή του Κυριάκου Μητσοτάκη επανέλαβε η Μαριέττα Γιαννάκου, τονίζοντας ότι και οι δύο υποψήφιοι για την προεδρία της Νέας Δημοκρατίας συγκεντρώνουν καλά χαρακτηριστικά.

Μιλώντας στην «Κοινωνία Ώρα MEGA», η πρώην υπουργός σημείωσε επίσης ότι η ΝΔ πρέπει να είναι ένα κόμμα δημοκρατικό και να βρίσκεται σε «συνεχή διάλογο ουσίας», εξασφαλίζοντας μέσω της ηγεσίας του τον ανοιχτό διάλογο και την έκφραση των απόψεων χωρίς να γίνεται ανεκτή η απόκρυψη των απόψεων και οι παλινωδίες.

Η κ. Γιαννάκου μίλησε ακόμα για κόμμα ευρωπαϊκού προσανατολισμού στο οποίο μπορούν να υπάρχουν αποχρώσεις στο πλαίσιο πάντα της στήριξης των αρχών και των αξιών της Ευρώπης, των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και των θεμελιωδών ελευθεριών των πολιτών.

Επισήμανε δε ότι το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης οφείλει να επισημαίνει και στα δύσκολα τα όσα χρειάζεται να συμβούν για να περάσει η χώρα τις «δύσκολες ατραπούς».

Πάτρα: Σοβαρό επεισόδιο με συμπλοκή ατόμων στη Σωσιπάτρου – Τραυματισμοί και ισχυρή αστυνομική παρουσία

Πάτρα: Παραδόθηκε ο 26χρονος για τον θανάσιμο ξυλοδαρμό του 30χρονου στο “Αβαντάζ” – Oδηγήθηκε στον εισαγγελέα

Σκηνές… Φαρ Ουέστ: Ασύλληπτο επεισόδιο με βαριοπούλες – Παππούς και εγγονός μεταφέρθηκαν με βαριά τραύματα σε ΠΓΝΠ και Καραμανδάνειο (ΦΩΤΟ)

Κακοκαιρία στην Πάτρα: Πλημμυρισμένοι δρόμοι, χαλάζι και θυελλώδεις άνεμοι (ΦΩΤΟ)

Ηλεία: Ανεμοστρόβιλος σήκωσε και τούμπαρε 2 αυτοκίνητα – Ζημιές και σε αγροτικές εγκαταστάσεις (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Του επιτέθηκαν με μαχαίρι, ρόπαλο και μπετόβεργα – Τι συνέβη στο σοβαρό επεισόδιο στην οδό Σωσιπάτρου

Κακοκαιρία στην Πάτρα: Απόκοσμες εικόνες στην παραλιακή του Ρίου – Η θάλασσα “μπήκε” στα σπίτια – Πλημμύρα στην Πλαζ ΦΩΤΟ

Αχαΐα: Θλίψη για την απώλεια της εκπαιδευτικού Ειρήνης Καραβίτη