Μαριαλένα Ρουμελιώτη για Σάκη Κατσούλη: Έχω κουραστεί με την ερώτηση πότε θα παντρευτούμε

04/01/2025 | 12:01

Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη μίλησε για τη σχέση της με τον Σάκη Κατσούλη, την κοινή ζωή τους, το ενδεχόμενο του γάμου και το χειρότερο σχόλιο που έχει ακούσει.

Η πρώην παίκτρια του «Survivor» έδωσε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής Breakfast@Star, όπου δήλωσε ότι την ενοχλεί η ερώτηση για το πότε θα παντρευτούν. Η ίδια τόνισε ότι είναι πολύ καλά και ότι δεν πιστεύει ότι η ταμπέλα του γάμου θα προσθέσει κάτι στη σχέση τους.
Πιο συγκεκριμένα, ανέφερε: «Έχω κουραστεί με την ερώτηση πότε θα παντρευτούμε, ναι. Βασικά την έχω συνηθίσει πάρα πολύ και νιώθω ότι είναι στο πετσί μου αυτή η ερώτηση. Θέλουμε κάποια στιγμή να παντρευτούμε, αλλά είμαστε πάρα πολύ καλά μαζί. Δηλαδή δεν πιστεύω ότι πρέπει να βάλουμε και την ταμπέλα ενός γάμου ή ότι είμαστε παντρεμένοι».

Επίσης, αποκάλυψε το χειρότερο σχόλιο που έχει ακούσει είναι «ότι εξαρτώμαι από τον Σάκη».

Eν συνεχεία, η Μαριαλένα Ρουμελιώτη μίλησε για την καθημερινότητά τους και τη δυσκολία στο να βρουν ελεύθερο χρόνο να περάσουν μαζί: «Η αλήθεια είναι ότι με τη δουλειά δεν έχουμε χρόνο με τον Σάκη, θα είμαι ειλικρινής. Δηλαδή και ο Σάκης και εγώ γυρνάμε μετά τις 10 στο σπίτι και, επειδή ο Σάκης μπορεί να κοιμηθεί κατευθείαν, δηλαδή να φάμε και να κοιμηθεί, δεν τον βλέπω και καθόλου».

Στη συνέχεια, παραδέχτηκε ότι δεν είναι ρομαντικός άνθρωπος και ότι πλέον μετά από τόσα χρόνια σχέσης δεν ζηλεύει τον σύντροφό της: «Δεν είμαι ρομαντική καθόλου, εκείνος είναι περισσότερο από εμένα. Στην αρχή της σχέσης μας ζήλευα γιατί ήμουν μικρό κοριτσάκι αλλά τώρα μετά από έξι χρόνια και μετά από δύο Survivor και όλα αυτά που έχουμε ζήσει παρέα, δεν τον ζηλεύω».

Ενώ, πρόσθεσε: «Δεν είναι όλα ρόδινα σε μια σχέση. Δεν είμαστε κάθε ημέρα ευτυχισμένοι, ερωτευμένοι και πετάμε στα σύννεφα. Με συζήτηση και επικοινωνία όλα τα προβλήματα μπορούν να λυθούν κατευθείαν. Συνήθως εκείνος υποχωρεί πρώτος σε έναν τσακωμό».

protothema.gr
 

Πάτρα: Στην κυκλοφορία ξανά από την Πέμπτη η Περιμετρική

“Πάτρα Ενωμένη”: Κοσμοσυρροή στην εκδήλωση για την κοπή πίτας της παράταξης – Κ. Σβόλης: “Το 2028 θα είμαι εκ νέου υποψήφιος για το Δήμο” (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

Πάτρα: Θρήνος για τον Χρήστο Ελευθερίου που έφυγε νωρίς

Πάτρα: Ένοχοι για τον θάνατο της Δώρας μετά από γέννα η αναισθησιολόγος και ο νοσηλευτής – Kαταδίκη δύο ετών για ανθρωποκτονία

Μυστήριο με την εξαφάνιση της Λόρας: Τι κατέθεσε η μητέρα της

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ στιγμές στον “αέρα” – Ο Θ. Κατερινόπουλος έσωσε σε live μετάδοση τον άνδρα που απειλούσε να πέσει από κτίριο στην Ομόνοια (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Ανεστίδης βρίζει χυδαία τον Μητσοτάκη on camera – Άθλιες αισχρότητες (ΒΙΝΤΕΟ)

Το tempo24 στο σημείο της δολοφονίας – «Με σημάδευε μέσα από το αυτοκίνητο και φοβήθηκα» είπε ο δράστης που σκότωσε τον 51χρονο στην Αιτωλοακαρνανία – ΦΩΤΟ