Μάνος Δασκαλάκης: Διαψεύδει τις καταγγελίες της εν διαστάσει συζύγου του για κακοποίηση

Σοβαρές αποκαλύψεις για τη σχέση της με τον Μάνο Δασκαλάκη έκανε η 34χρονη κατηγορούμενη από την Πάτρα, κατά την απολογία της στην ανακρίτρια για τον θάνατο των δύο μικρότερων παιδιών της, της Μαλένας και της Ιριδας.

Η κατηγορούμενη μητέρα δήλωσε αθώα για το αδίκημα της ανθρωποκτονίας εκ προθέσεως κατά συρροή, περιέγραψε τις συνθήκες υπό τις οποίες έφυγαν από τη ζωή οι κόρες της, ενώ, όπως αποκάλυψε η Realnews, κατήγγειλε τον σύζυγό της ότι τη χτύπησε τρία εικοσιτετράωρα πριν βρεθεί νεκρή η Ιριδα.

Από την πλευρά του, ο Μάνος Δασκαλάκης φέρεται να διαψεύδει κατηγορηματικά τους ισχυρισμούς της εν διαστάσει συζύγου του ότι την χτυπούσε και την κακοποιούσε. 

Όπως αποκάλυψε η Realnews, αρχικά στην απολογία της η 34χρονη περιέγραψε τη γνωριμία της με τον Μ. Δασκαλάκη τον Ιανουάριο του 2013, που οδήγησε σε γάμο και στη γέννηση της Τζωρτζίνας πριν από το τέλος του ίδιου έτους. Τα πρώτα πέντε χρόνια όλα έμοιαζαν ρόδινα. «Τα σύννεφα στον γάμο μου με τον Μάνο ξεκίνησαν αρχές του 2018, όταν αντιλήφθηκα ότι άρχισε να αλλάζει η συμπεριφορά του. Το καλοκαίρι του 2018 δημιουργήθηκε ένταση στη σχέση μας, όταν έλαβα κλήση από κάποιον ο οποίος με ενημέρωσε ότι ο Μάνος είχε επί έξι μήνες αισθηματικό δεσμό με την σύντροφό του… Aποφάσισα να τον συγχωρήσω για χάρη των παιδιών και για να μη διαλυθεί η οικογένειά μας, καθώς θεώρησα ότι ήταν ένα μεμονωμένο περιστατικό», αναφέρεται στο απολογητικό υπόμνημα της 34χρονης.

 

ΠΗΓΗ

Τραγωδία στην Αχαΐα: 48χρονος κατέρρευσε στο κυνήγι μπροστά στα μάτια του πατέρα του

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Διάρρηξη σε σπίτι γνωστού Πατρινού με μεγάλη λεία – Αφαίρεσαν μέχρι και συλλεκτική πένα με την υπογραφή του Τζον Κένεντι!

Αχαΐα: Την λήστεψαν οι συγγενείς, την βίασε ο ξάδελφος!

Πάτρα: Νταλίκα διέλυσε βανάκι πάνω σε μάντρα! ΦΩΤΟ

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Βαρύ χτύπημα της Ασφάλειας Πάτρας σε συμμορία απατεώνων-Απέσπασαν πάνω από 120.000 ευρώ-Συνελήφθη γυναίκα, “στο κόλπο” και ενεχυροδανειστήρια της πόλης

Πάτρα: 46χρονος κατέρρευσε μέσα στο σπίτι του και κατέληξε

Πάτρα: Αρνήθηκαν τις κατηγορίες αναισθησιολόγος και νοσηλευτής για τον θάνατο της 27χρονης Δώρας

Πάτρα: Άμεση σύλληψη από την ΕΛ.ΑΣ του επίδοξου ληστή του μίνι μάρκετ