Μακρόν: «Θα εξαντλήσω τη θητεία μου»

29/08/2025 | 21:10

«Η θητεία που μου ανέθεσαν οι Γάλλοι πολίτες, και κανείς άλλος, είναι μια θητεία την οποία θα υπηρετήσω έως το τέλος της», διαβεβαίωσε ο πρόεδρος της Γαλλίας Εμμανουέλ Μακρόν, κατά τη  διάρκεια μιας συνέντευξης Τύπου,  που παραχώρησε μαζί με τον Γερμανό καγκελάριο Φρίντριχ Μερτς.

«Η εντολή που μου δώσατε με τη δημοκρατική σας ψήφο είναι πενταετής και σκοπεύω να την εκτελέσω στο ακέραιο, μέχρι την ολοκλήρωσή της», διαβεβαίωσε τον γαλλικό λαό, παρά το γεγονός ότι «η ακροδεξιά και η άκρα αριστερά έχουν συνεργαστεί σε ένα αντιδημοκρατικό μέτωπο», όπως υποστήριξε.

Ο Γάλλος πρόεδρος μιλώντας στους δημοσιογράφους, επεσήμανε ότι είχε μια μακρά συζήτηση με τον πρωθυπουργό Φρανσουά Μπαϊρού, σχετικά με το ζήτημα των περικοπών.

Πάτρα: Λήξη συναγερμού για τη νεαρή που απειλούσε να πέσει από ταράτσα – ΝΕΟΤΕΡΑ (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Βρέθηκε η τσάντα της 16χρονης Λόρας στου Ζωγράφου – Καλοστημένο σχέδιο για να φύγει από το σπίτι της “βλέπουν” οι αρχές

Πάτρα: 50χρονος έβαλε τέλος στη ζωή του – Βρέθηκε νεκρός με τραύμα από μαχαίρι

Κακοκαιρία στην Πάτρα: Απόκοσμες εικόνες στην παραλιακή του Ρίου – Η θάλασσα “μπήκε” στα σπίτια – Πλημμύρα στην Πλαζ ΦΩΤΟ

Πάτρα: Άγιο είχαν οι νεαροί που τούμπαρε το ΙΧ τους τα ξημερώματα στην Ακτή Δυμαίων -ΦΩΤΟ

Πάτρα: Στην κυκλοφορία ξανά από την Πέμπτη η Περιμετρική

Πάτρα: Το «θρίλερ» με την εξαφάνιση της 16χρονης Λόρας – Τι λένε ο πατέρας και η φίλη της αγνοούμενης

“Πάτρα Ενωμένη”: Κοσμοσυρροή στην εκδήλωση για την κοπή πίτας της παράταξης – Κ. Σβόλης: “Το 2028 θα είμαι εκ νέου υποψήφιος για το Δήμο” (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)