Μαίρη Συνατσάκη: Η αντίδρασή της όταν της ζήτησαν να βγάλουν φωτογραφία σε παραλία γυμνιστών

16/10/2020 | 20:32

 

Στην κάμερα της εκπομπής Happy Day μίλησε η Μαίρη Συνατσάκη, η οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην Ιωάννα Τούνη και την περιπέτειά της με το ροζ βίντεο, ενώ αποκάλυψε ακόμη πως της έχουν ζητήσει να βγάλουν φωτογραφία σε παραλία γυμνιστών.

«Δυστυχώς η ιστορία της Ιωάννας στάθηκε αφορμή για να μιλήσω για άλλα πράγματα. Μου έστειλε ένα μήνυμα, ενώ δεν την ξέρω και της απάντησα “κράτα γερά”. Και περισσότερο απ’ όλα δεν ήθελα να μιλήσω για να υπερασπιστώ την Ιωάννα, αλλά τη δική μας ευθύνη ήθελα περισσότερο να αναφέρω», είπε για την Ιωάννα Τούνη.

Για τον γυμνισμό, είπε: «Ναι, κάνω γυμνισμό. Ένα σώμα, είναι ένα σώμα. Το πώς θα σκεφτείς γι’ αυτό το σώμα δεν είναι ευθύνη του γυμνού σώματος, είναι ευθύνη αυτού του ανθρώπου που θα κάνει αυτή τη σκέψη. Δεν θα ήμουν με κάποιον που δεν θα ήθελε να κάνω γυμνισμό, κυρίως γιατί αυτό θα σήμαινε και άλλα πράγματα για την προσωπικότητά του».

«Τι Ψυχή θα Παραδώσεις, Μωρή; – Μέρος Πρώτο» – Έρχεται στη μεγάλη οθόνη

Πάτρα: Στη φυλακή οι δύο από τους τρεις “νταήδες” των πεζόδρομων – Είχαν γίνει ο φόβος και ο τρόμος για τους πολίτες

Τραγωδία στην Αχαΐα: 48χρονος κατέρρευσε στο κυνήγι μπροστά στα μάτια του πατέρα του

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ-Πάτρα: Άνδρες γνωστοί στη “νύχτα” έδωσαν ραντεβού για να λύσουν τις διαφορές τους-Στη θέα του όπλου ο ένας εμβόλισε μοτοσικλέτα-Συνελήφθησαν τρία άτομα

Περιτονίτιδα και ισχαιμικό επεισόδιο έδειξε η νεκροψία του 43χρονου μποξέρ που γρονθοκόπησε ορθοπεδικό στο Αίγιο

Aποκλειστικό: Με δράση και καταγωγή από την Αχαΐα ο «Έλληνας Εσκομπάρ» της κοκαΐνης

Αχαΐα: Την λήστεψαν οι συγγενείς, την βίασε ο ξάδελφος!

Σήμερα η κηδεία του 43χρονου Περικλή που κατέληξε στο Νοσοκομείο Αιγίου-Είχε κατηγορηθεί για επίθεση σε γιατρό του ίδιου Νοσοκομείου